Alıntı:
Eos Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce konu açmıştım ama konuyu toparlamak adına kısaca özet geçeyim küçüklüğümden beri varlıkları görebiliyorum. (Bunu hiçbir zaman bir nimet olarak görmedim bana göre lanet) Siyah duman yahut siyah insanlar olarak gözüküyorlar. İki kere korkutuldum onlar tarafından. Yüzleri çok korkunçtu. Çocukluk çağındaydım. Sorum şu, korkutarak ne elde etmeye çalışıyorlar? Sadece eğlencesine mi yoksa altta yatan sebepler var mı? Korkuyla beslenir diyorlardı bu doğru mu? Bir de insanlar görünüşleri itibariyle güzeller. Onlar neden tiksinç ve çirkinler?
yani ben de tiksinti uyandırıyorlar bunu engelleyemiyorum
|
Birşey Amaçlamıyorlar.Kafir Cinler İnsanları Hiç sevmez.Sadece seni korkutup,seninle eğlenip bundan Zevk alıyorlar.Çirkin olmaları günahlarından dolayı.Müslüman Cinler Güzel Gözüküyor diye biliyorum mesela.İnsanlar da Yaptıklarımdan günaha göre belirli Hayvanların suretinde gözüküyorlar,Kalp Gözü Açık olan bu Suretleri görebiliyor.Negatif enerjiyle beslenirler evet İnsan Yaratılışı gereği en Üstün ve En Güçlü Varlıktır.Korku ise insanın en zayıf noktasıdır.Seni korkutup enerjini düşürmeye çalışıyorlar.Ya Selam Esması İle Ta-Ha Suresi 46 Ayetiyle alakadar ol.İkisini birleştirip 100 Kere oku her gün.
Alıntı:
Eos Nickli Üyeden Alıntı
hiç aranızda onlarla konuşan var mı? sizinle zihin yoluyla mı konuşuyorlar? bir kere başıma geldi ondan sordum başkası da tecrübesini yazarsa sevinirim herkeste aynı mı oluyor yoksa farklı iletişim şekilleri de var mı?
|
Kulak perdenin kalkmış olması lazım duyman için.Veya Büyü yapılınca vs duyarsın.