Alıntı:
FikretAdil Nickli Üyeden Alıntı
Neye niyet ettiginiz cok onemli
|
Herşey kalbin temizliğine ve o kalbten geçen iyi niyete bağlı.
Kimisi dediğin gibi 300 esma okur hapı yuttuk gece uyutmuyorlar der sorularınızda kamyonla konu var.Kimiside inan 20,000 çeker Allah CC ona öyle bir manevi koruma verirki rahat uyur.
-Üstü kapalı bir hikaye yazayım evliyanın biri devamlı zikir halinde iken derki Allah CC bana öyle kapılar açtıki görüyorum manen zikirde bu arada dikkat ettim etrafta görünen cin-şeytan aklına gelecek ne kadar varlık varsa bırak yanıma yanaşmayı benden nasıl kaçacağını şaşırıyorlar bir gidşleri var görseniz diye yazmış.Burdan benim anladığım işte üstte dedikya niyet ve kalp Allah CC öyle bağlanırki kul o anda Allah CC zikirden kabloyu yakar onu gören tabii normal insanlar göremediği için bişey anlamaz ama cinler-şeytanlar nuru ala yı görünce hemen tüyelim bu nurdan başımıza bir iş gelmeden der.
Onun için her daim kişi Allah CC anarsa zikrederse ve ona göre yaşarsa iddialı yazıyorum değil cin-şeytan kimse yanına yanaşamaz ha kendi şeytanı günaha sokmak için çaba sarf eder ama kişi irade sağlamsa anlar ve uzaklaşır.
Birde şüphesi olan zikir çekmeden koruma yapsın ben gene uyarayım.
Hadisde derki
Nasıl yaşarsanız öyle ölecekseniz.Nasıl ölürseniz öyle dirileceksiniz.
Yani mümin kul olarak ölmek için özel çaba emek sarf etmek gerekir.