Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
Esmaların etkisi kişiden kişiye değişir.
Sen sıkıntı yaşadığın esma hangisi ise onu mürşid dediğin kişiye sorman lazım bu olayın sebebi nedir hikmeti nedir diye.Cevabı kafana yatmazsa sen gel bana özelden yaz cevabı bende sana ona göre benim görüşümü yazarım.
Not:Bayağı mesaj yazdım aynı yazıyı yazmaktan yoruldum esma olayı şudur.Allah CC kabloyu iyi bağlama ile ilgilidir.Kalbin ne kadar saf temiz selim ise sonuç alırsın.Kalp çıfıt çarşısı iken yapılan zikirden sonuç alınmaz üstüne sorularınızdaki gibi maceralar yaşanır.Geldiler gittiler rüyamda korkuttular kalp de azda olsa sorun var.Bunu yazınca şöyle yazanda oldu kalbi nasıl saf edicez bahar kokulu ace alıp kalbi ona yatırıcaz dermişim.
Kalpten kibiri hasedi fesadı atmak gerek onları atmayı becerebilen varsa yol alır.Yoluda 5 vakit namaz yalan dolan gıybet dedikodu haram yememe yasakları çiğnememe genel ölçüttür.
Kızım sana diyorum gelinim sen anla...olayı
bende sana şu ayeti sorayım..
Ayette derki- Onlar ayakta iken, otururken, yan yatarken Allah'ı anarlar; göklerin ve yerin yaratılışını düşünürler: "Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın, Sen münezzehsin. Bizi ateşin azabından koru"
Peki bu ayette bahsedilen kişiler diyelim günde 100 zikirmi çeker 1,000- 10.000 - 100.000 ?Çünkü ayetten anlaşılan zikir çeken her daim Allah CC anmakla meşgul gözüküyor.yoksa 100 zikir çektim kar ter içinde kaldım gerisi beni aşar cumhur abi dediklerini ben sanmam.Selametle.
|
Hocam cok guzel yazmissiniz. Yorumlariniza katiliyorum. Dediginiz gibi adam 300 tane esma okumus bana geldiler uyutmadilar diyor, diger tarafta adam 1000 esmai idrisiyye okumus cok rahatim diyor.
Neye niyet ettiginiz cok onemli