Alıntı:
Zeynebbk Nickli Üyeden Alıntı
Evet telefonum yanlış yazmış sonra belirtilmiştir.Sadece aşk yaşamak istemiyorum. Hayırlısı ise evlenmek istiyorum kendisiyle . Zeytin yaprağını kendim uydurmadim biri geldi söyledi. Ben de ilk defa duydum böyle bir uygulamayı. Zaten büyü olacaksa ona da bana da musallat gelecekse bu işin olmasını istemem. Ve emin olun hergun dua ediyorum . Muhhabetimiz artsın hayırlısı ise evlenip yuva kuralım diye . Zaten yanımda değil uzaktan seviyorum. Görmeden konuşmadan sevmek bir başka bilmem sizin başınıza hiç geldi mi ? Sevgiyi de Allah insanın içine koyuyor sonuçta.
|
benim 20 senelik evliligim bitmek üzere büyü yüzünden , iki tanede evladim var ,
caiz olsa celb bana olur, olmadigi icinde yaptirmiyorum ,
Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
hayır celcelutiye hocadan sanırım görmüşdüm yada okuduğum bir kitaptan imas hoca yazdıysa o aure değiştirmeyi görmedim ha aura transferi çok başka onu kast ediyorsan
hoca yad mürşid elbette isterim ararım fakat konuyla bu dediklerinde alakasız neyse
seytani veya sufli yapar o konuda doğru diyorsun destklerim
|
eee nere geldik simdi , Ya Allah diyorsun , seviyom ölüyom sonra sevdigine seytan gönder , nasil sevgi bu ?