Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
1- hayır benim kast ettiğim 2kişide seviyor birbirini lakin nedensiz aralarında soğuma oluyor bu durumda ayrılma da istemiyorlar biribirlerini eskis igibi sevmek istiyorlarsa bu durumda celp yapılabilir
2- kadın a şiddeti uygulaması zaten doğru değil iken
dünya genelinde ve islam ülkelerinde
eşler biribirnlerien büyü harici çok ciddi iş ekonomik aile arkadaş vb türevlerinde insanlar özgür iradeleri bliniçli biliçsiz kısıtlanıyor
3-adam kadın nikahlım ayrıalamz diyip celp yaptırması zaten zoraki büyü oluyor ne hayr var ne mantık kadın RIZASI NE diyor
istemiyorum ozaman celp olmaz kadın rızası ne diyor istiyorum ise ypatırabiir
4-yani hayırsız orneklerle hayırlı yollara engel olmak ban mantıksız geldi çünkü boyle orneklerle çoğu helali haram görebiliriz bunu önüne de geçem kiçin işin ehli birinden yardım alınmalı bence
misal psiokolglarla görüşülüp uygunluk alınırsa işin ehli bir havascı ylada görüşülüp tertip yapılırsa neresinde sıkıntı var bu kişiler niyeti de dediğim şekilde ise uygulamda dediğim şekillerde ise ilişki durumları da bu kriterlerde ise oldukça iyi ha dersenizki nedne yaptırsın boyle kişiler ne gerek var diye diyorum işte baı kişiler nedensiz aralarında soğuma oluyor çok sevdikleri kişiler ve 2 tarafda arayışa giriyor özel durumlar için yani herkes keyfi olark yaptırsın diye değil
|
benim hanima 3 tane büyü yapilmis lanet anasi hemde , nereden aldin bu fetvayi ? musallat gönderip asik edeceksin ,
Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü.
|