Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
"""""aktara git safean misk gül suyu al havanda ez (tahta olmasın tahta emiyor zaten 3gram safran var oda gidiyor)
süzdür""""
bu kadar kolay mi safran murekkebi yapmak,birbirine katinca oluyor mu böyle? okumalari nerde? kaynatmasi nerede?
bu ölcuye gore yaklasik 500-600 tl masraf olur,inuda sijaga attiracaksin
safran murekkebi yapmak 2 gunluk oldukca fazla emek ister,demini tutturmak cok zordur...
|
Hocam ben bu tertipide uyguladım ama yine aynı geceleri uyutmuyorlar. Tam uykuya dalacağım sıra elime vuruyorlar ya da geçen gece koluma hafif bir elektrik çarpıntısı gibi bi enerji oldu cızırtı sesini duydum uyandım yine uykuya daldığım anda oluyor . Uyanıkken gözümü açtığımda hiçbir Şekilde bir zarar veremiyorlar engelleniyorlar sanki güçleri yetmiyor ya da uykuya tam dalabildiğim zaman da sıkıntı vermiyorlar kabus falan görmüyorum gayet rahat uyuyorum ama ne oluyorsa o uykuyla uyanık arasındaki saniyelik bi anı yakalıyorlar orda rahatsız ediyorlar . Hiçbir okumam fayda etmiyor . Dün gece telefonumdan bakara suresini açtım yanıma koydum öyle uyuyabildim birde gece gözlerimi kapattığım anda değişik çirkin suretler görüyorum hocam mesela çok uzun ince zenci adama benzer üçgen yüzlü bir varlık gördüm . Bana bakıp alay ederek Gülen çirkin bir surat gördüm ya da tek gözlü kocaman burnu bonus saçları olan değişik bir varlık gördüm gözlerimi kapattığım anda görüyorum bunları gece 2 le 5 arası . Hocam nasıl kurtulabilirim bunlardan ne yapmam gerekiyor . Herşey vird edindiğim Esma zikrinden sonra başladı tahmin ediyorum beni zikirden vazgeçirmeye çalışıyorlar inat ettim vazgeçmiyorum bende okumaya devam ediyorum ne yapmalıyım sizce hocam bırkayımmı zikirleri lütfen yardımcı olun