Alıntı:
BenBenMiyim Nickli Üyeden Alıntı
1-)- Kevser suresi tatlı bir şey üzerine harflerinin adedi kadar okunur. Okumaya başlamadan evvel niyet edilmesi gerekir. Okuma bittikten sonra evvela allah’a dua edilir. Sonrada “”ey bu surenin hadimleri bu sure-i şerife hakkı için bu tatlıyı yiyen kimsenin kalbine falancaya karşı allah’ın izni ile muhabbet ilga edin.”” Diye hadimlerinden yardım istenir.
2-) Bir miktar su veya tatlı üzerine başında niyet edilerek yasini şerif okunur. Her mübine gelindiği zaman okunan şey üzerine 10 defa “ya vedüüüd hu” diye nefes edilir. Sonunda dua ve hadimlerinden yardım istenerek matluba yedirilir.
3-) Kevser suresi tatlı bir şey üzerine harflerinin adedi kadar okunur. Okumaya başlamadan evvel niyet edilmesi gerekir. Okuma bittikten sonra evvela allah’a dua edilir. Sonrada “”ey bu surenin hadimleri bu sure-i şerife hakkı için bu tatlıyı yiyen kimsenin kalbine falancaya karşı allah’ın izni ile muhabbet ilga edin.”” Diye hadimlerinden yardım istenir.
4-) Yedi tatlı meyveye (elma gibi) niyetle 70 er kere yasin suresinin son iki ayeti okunup sevgisi talep edilen kişiye yedirilirse maksada ulaşılır.
5-) Bir tatlı üzerine başında niyet ve sonunda dua ile 71 defa Kevser suresi okunup matluba yedirilirse aralarında muhabbet hasıl olur.
6-) Bir yiyecek sabaha kadar ağızda tutulur, sabahta bal ile karıştırılıp kime yedirlirse yiyen kimse ona delice sevdalanır.
|
1----öncelikle bu dediklerinle hic bir sonuca varilmaz, bunlara internet efsaneleri diyebiliriz
2---- kevser suresinin hangi hadimleri bu islemi yapacaklar ulviler mi? sufliler mi?....
hadimlerden böyle isteklerde bulynabilmek icin önceden bir bağlanti gerekmez mi?
3----6. şıkta yazdigin mide bulandiriciymiş,sabaha kadar hangi yiyecek ve nasil agizda tutulur bunuda düşünmek gerekir