Alıntı:
BenBenMiyim Nickli Üyeden Alıntı
Ben İslam Kurallarına göre şikayet etmem gerekiyorsa ederim,Yani Şeriata göre.TC kanunları Şeriat değil Kafirlerin kanunları.Hem Diyanetin ne Haltlar yediğini zaten az çok biliyoruz.TC kanunlarına göre Madem İmamlar resmi nikahtan önce imam nikahı kiyarsa suçtur o zaman O kadar Kişi Zina yapıp Cinsel ilişkiye giriyor,Kaç yaşındaki Kızlar Hamile kalıyor Ondan sonra Bebekleri atıyorlar Hatta bilmediğin birşey diyim Kocaelide bir lisede bunu Tuvaletlerde yapıyorlar Bebekleri kasten düşürüyorlar Yani Allahın verdiği Cana kıyıyorlar bu zalimler.Bu neden suç değil TC kanunlarına göre.TC kanunlarına göre Genelevlerin açık olup Resmi bir şekilde Devlet onaylı işletmesine ne diyorsun.Bilmediğin çok şey var derinliklerinde boğulursun.Bunlar Sadede Şeriatın gelmesiyle bitecek.
|
Ben bu dediklerinin muhatabı mıyım? Başbakan mıyım Cumhurbaşkanı mı? Bana göre de o paylaştığın celp muhabbet uygulamaları da günah. İster karısı olsun ister annesi iradeye karışıp etki ettiriyor mu? Büyü ile bozulmuşsa muhabbet yapıp düzeltmek nasıl bir kafa? Büyü bozmadan sonra etkilerinin geçmesi için uygulamalar var senin bunlardan haberin var mı? Ben senin bu sufli düşüncelerin ile boğulmam merak etme.