Alıntı:
Serkan10 Nickli Üyeden Alıntı
Cevabın için tşkler kardeşim.
Eşim alman değil, türk.
İkincisi eşim biz nişanlıyken zaten oğlumu istiyordu. Ama evlenince bir anda değişti. Ve istemiyorum demeye başladı. Yani açıkcası KANDIRILDIM. Yoksa oğluma olan düşkünlüğümü iyi biliyor. Para yollama olayına gelince burda banka hesabımız ortak. Eşimden para kaçıramıyorum. Ödemeler maaşlar herşey kayıtlı herşey resmi. Western union ile para yolladığımda eşimin telefonuna mesaj gdiyor. ( hiç para yollamıyor değilim tabikide ) Son olarakta türkiyede bir dikili ağacım yok. Yani hüç birşeyim yok. Ama evladım zor durumdayken ben para mal mülk düşünmüyorum. Girerim eski işime kaldığım yerden devam ederim.
|
tamam durum basit almanyadaki esinizle acik net ve gerekirse sert bir dil ile durumu izah edin kandirdigina dair
kararini vermedini soyleyin zaten hakli ola sizsiniz onceden uyarmissiniz cocugunuza dair kendisi de tamam diyip simdi hayir derse
sizde ona by by dersiniz kırmızı cizginizi gecmis birine yuz verirseniz sonu hüsran olur kendinizzden kendisi ayni tavizk vermedigi surece taviz vermeyin...