Alıntı:
Cennet'ül Meva Nickli Üyeden Alıntı
Mum işi sıkıntı gibi. Soyledikleriniz doğru.
Ben şöyle düşünüyorum gercekten birbirini severek saygıyla askla evlenip evliliklerini bu şekilde bir süre sürdürüp sonradan hayat sartlarindan dış etkenlerden şeytanın vesveselerinden vs vs sebepler ile o sevgiyi göstermek istemiyor ciftler birbirine. Yani anlarsınız birbirini kalpten seviyorlar ama kavga gürültü gurur derken o sevgiyi göstermek istemiyorlar birbirine hayatı zehir ediyorlar. Ciftlerden biri kalkıp eskisi gibi sevsin sahiplensin sevgisinin önündeki seytanı, gururu kaldirsin istiyor ve dua ediyor. Ama böyle yakma üfleme değil. Bazi terkibler. Ben bu şekilde ki okumaların bi kötülüğü olduğunu düşünmüyorum ama tabi belki de böylesi de günahtır bilemiyorum. Kalpleri açıp bakamayiz bazen isteklerin sebebi nefis yada ego olabiliyor.
Velhasıl eşler birbirini çok severken dediğim gibi sebeplerden durduk yere soğukluk yasadiklarinda dua etmesi güzel birşey. Aslinda birçok gunahinda önüne gecer. Düşünün soğukluk girdiginde beraberinde nefse uymak gelir siddetde gelir kalp kırgınlığı da gelir hakka girmekte gelir küfür de gelir zina da gelir. Her iki cift içinde gecerli.
Ben fiziki işlem icermeyen anlamını bilerek ayet dua çok okudum bu niyetle. İnşallah günaha girmemisimdir diye de düşünmeden edemedim şimdi.
|
Eğer ters giden birşey olduğunu düşünüyor yada hissediyorsanız büyü bozma işlemleri yapılır caiz olan budur eğer sevgi varsa büyü bozulduktan sonra eski muhabbet geri gelir lakin beni soğukluk gitmesi için muhabbet bağlama ritüel vs yapılması doğru değil ben çok gördüm büyü yoluyla bağlama yapıp sonra daha kötü olaylara yaşandığını kişiyi ölüme bile götürmüş o yüzden çok dikkat etmek gerekir bu işler çok tehlikeli şuan öyle çok büyü yapılıyor ki
İnanılmaz derecede başımıza taş yağmadığına dua etmemiz lazım