Alıntı:
Menesa Nickli Üyeden Alıntı
Dostlar selamün aleyküm. Nişanlımla ortada doğru düzgün bir sebep yokken sürekli tartışmaya başladık. Nişanlım eskiden evliydi. Bir kızı var. Eski eşi bir türlü rahat bırakmıyordu. Sürekli çocuğu kullanarak ona her istediğini yaptırmaya çalışıyordu. Eğer istediklerini yapmazsa çocuğu babasına göstermiyordu. Bu yüzden tartışmalar arttı. Ne kadar anlayışla yaklaşsam bile yetmedi . Biz birbirimizi çok severek nişanlandık. Evlenecektik. Ama ne olduysa aramıza birden soğukluk girmeye başladı. Sürekli kavgalar başladı ve iletişimimiz azaldı. Onu uzaktayken özlüyorum, yanima geldiğinde ise uzak durmak geliyor içimden .Vardır bunda bir hayır dedim sabrettim ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Onu kaybetmek istemiyorum çünkü çok seviyorum. Ondan ayrılırsam toparlanamam biliyorum. Eskisi gibi olalım istiyorum. Sürekli ya Vedud ya Fettah çekiyorum ama henüz bir faydasını görmedim. Ne yapmam lazım
|
Önce şu ya vedud ya Fettahı çekmeyi bırakın ikisinin enerjisiyle toparlanamamayı geçtim aşkınızdan delirirsiniz.