Alıntı:
FinanceandTrade Nickli Üyeden Alıntı
Ben çok başarılı bir öğrenciyim zaten. Hem okuyor hem çalışıyorum. Okulun bitmesine sayili günler kaldı. Sonra iş bulurum. İs bulduktan sonra karşıma sevdiğim biri çıkarsa neden kabul etmeyeyim? Evlenmek Peygamber efendimizin sunnetidir. Belli bir yaştan sonra birini bulmak da doğum yapmak da zorlaşıyor. Bence 30 yaş çok geç. Lütfen bu konuda bana fikirlerinizi dikte etmeyin. Ben de herkes gibi evlenip mutlu olup anne olmak istiyorum.
|
Fikir dikte etmek değil hanımefendi bu 40 yıl öncesinde değiliz hayat değişti ben başarılı değilsiniz demedim, tekrar bakıyorum hayır dememişim.
Gidin evlenin ve doğurun kimse sizi tutmuyor ama 22 yaşında daha okul bitmeden ağlamanıza bakılırsa çevrenizde evlenenlerden etkilenip niye ben diye kendi kendinizi yiyorsunuz.
30 yaşını geçtikten sonra evli çocuklu olup kısıtlı hayatınızı yaşarken yazdıklarım aklınıza gelsin.
Şu an eğitimli, zengin hatta eşiyle sorunu olmayan kadınlar bile bekâr kızlara özeniyor sizin de onlardan farkınız olmayacak bu hiç değişmez.