Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
istihare ye yatmani oneririm niyet ederkende rabbim senin rizan dahilinde hayirli ise bu .... şahıs bana acik renklerle kotuyse koyu renklerle vb bir metod kullanarak yat gorene kadar yat
2-sen hayirli bir eş istiyorsunda sen de hayirli bir es olmaya gayret ediyormusun
3-evlenip de cok mutsuz olan aileler var bence o sahis disdan degil kendisi ile birkac randevuya cikip daha yakindan tanimaya calis izlenimle
senin kafa dengin ise dinine bagli biriyse ve kisisel kriterlerine uyuyorsa ciddi dusunmeye baslamak iyi olabilir
4 ben hiç tanimadigin huyunu suyunu bilmedigim biriyle gorucu usuluyle evlenmeyi tercih etmem
|
Hocam ben bu çocukla daha önce yüz yüze tanıştım gerçekten iyi birisiydi. Yıllar sonra evlilik için karşıma çıktığına da cok sevindim çünkü akıllı birisi. Sosyal medya hesaplarına baktım dindar birine benziyor. Ben en azından tanışalım diyorum ailem onu da istemiyor. Gidiş geliş yapacağımız birinin oğlu olsun diyorlar. Onların gidiş geliş yapması benim mutlulugumdan daha önemli. Annem ilk başta çocuk çok iyiymiş babası hiçbir şey yapamaz dedi beni heveslendirdi. Şimdi de istemiyor
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
artik onlari anlayabilecek itikatta insan cok az... en dindar insan bile kizini verirken bile damat tarafinin maddiyatina bakiyor...baksana tarikatin bayragi olmus bir muhterem bile kendi müridlerine fakirligi ve çarsaf giymeyi tembihlerken,kendi kizini çok zengun bir iş adamiyla evlendiriyor ve kizi çarsaf giymiyor...
|
Hocam aile de önemli evet ama burası imtihan dünyası. Kimse ailesini seçemiyor. O oğlan da sevmiyormuş zaten. Biraz araştırdım dindar birine benziyor. Benim ailem zengin olsun demiyor ama ailesiyle oturup kalkmak istiyoruz diyorlar. Ya ailesi iyi olup oğlan kötü olursa? Hiç bunu düşünmüyorlar. İs evliliğe gelince kimse dinin dedigini yapmiyor