Alıntı:
NNNNNNN Nickli Üyeden Alıntı
Yengem mesela rüya yoluyla çok bildirim almış zamanında… okuyacağı duaya, yapacağı zikire kadar rüya yoluyla bildirilmiş… enteresan buluyorum… ama oda diyor herkesin kaldıracağı şeyler değil- mesela insanlar onun hakkındaki düşünceleri/ veya birşey yapmışlarsa arkasından pat diye ağızlarından kaçırıyorlarmış… Kaçırtırılıyormuş daha doğrusu… olayların iç yüzünü bir şekilde hep gösteriliyormuş… bir nevi koruma gibide… ama bir süre sonra bırakmış nafile ibadetleri… hem zorda gelmiş ona bu sırlar, gerçekleri görmekte ağır gelmiş etrafındaki yalan yanlış insanların samimiyetindeki sahteliği….
sadece farzları uyguluyor şimdi… tecellilerde azalmış ama arada bir hala rüya yoluyla birşeyler gösteriliyor…
Çok ilginç buluyorum bu konuları
|
Yengenin olayı farklı keşifle alaksı yok ben diyim.Onunkisi fazla ibadetten kaynaklanan zikirden kaynaklanan bir nevi düşünce okuma denir.Kimisi kalb gözü derde işte oda kademe kademe yani en ilerisi diyelim 1000 derece olsun evliyada yengendeki fazr et 10.cu seviyede gibi düşün.Rüyada bilgi alır o kesilmez daha çok kendi ile ilgili birde çevresi ile ilgili bilgiler alır.Ha yengen derseki ben bu işi ilerleticem yoluda üstte dedim Allah CC devamlı anacanki ha diyecek kul beni 24 saatin 16 saatini bana ayırıyor veriyor ondan sonrası artık Allah CC kalmış verir vermez.Ama Kalbi selim ise % 99.99 verilir.Kalbi selim değilse hayatta vermezler.
Kaynak sorana kızılay maden suyu.