Alıntı:
melisaaa Nickli Üyeden Alıntı
Bir hayat hikayemi anlatıcam. Ben öyle Nebih adlı müslüman bir cinin davetini yapardım. Of her neyse. Burasını boş verin. Arkadaşımın bir cin dostu vardı, bana cin bulmasını istedim. Ah işte buldu. Çok iyi anlaştık onunla rüyalarımda hep konuşurduk. Konuşma tarzından onun müslüman olduğunu sanırdım. Ona bana gözükmesini söylerdim, fakat sessiz kalırdı. Kafirmiş, amaçı beni Allah yolundan çıkarmakmış. 28.10.22 Cuma akşamı vefat etti, onu çok özlüyorum
|
kendini zaten sana bağlamak için mümin gibi göstermiş duygusal bağ artırıp yoldan çıkarıcakdı büyük ihtimalle
mümin cinler az öz konuşur uzun konuşmalar pek olası değil
kafir olanlar ise iyi konuşur kalpe de iyi nufus ederller
1-mürşidsiz
2-korunmasız
3-ilimsiz(zahiri islami bilgiler ve batini bilgiler) bu varlıklara yanaşanlar hali ortada onlarca kötü örnek dolu
ya delirirler
ya öldürülürler
ya gelecekte büyük azap çekerler ailesi çevresi de dahil
ya da varlklar kendi menfaatleri uğruna istedikleri gibi oynarlar
keyfi haram akla ne gelirse medyumların haline döner sonun
o kul da doğru yolda olduğunu sanır....
bu dediğim 3 temeli pekiştirmenizi öneririm yoksa hiç sağlıklı değil bu gaye sonuçları net ve kötü
Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
kendini zaten sana bağlamak için mümin gibi göstermiş duygusal bağ artırıp yoldan çıkarıcakdı büyük ihtimalle
mümin cinler az öz konuşur uzun konuşmalar pek olası değil
kafir olanlar ise iyi konuşur kalpe de iyi nufus ederller
1-mürşidsiz
2-korunmasız
3-ilimsiz(zahiri islami bilgiler ve batini bilgiler) bu varlıklara yanaşanlar hali ortada onlarca kötü örnek dolu
ya delirirler
ya öldürülürler
ya gelecekte büyük azap çekerler ailesi çevresi de dahil
ya da varlklar kendi menfaatleri uğruna istedikleri gibi oynarlar
keyfi haram akla ne gelirse medyumların haline döner sonun
o kul da doğru yolda olduğunu sanır....
bu dediğim 3 temeli pekiştirmenizi öneririm yoksa hiç sağlıklı değil bu gaye sonuçları net ve kötü
|
ha gayeniz allahın rızası ve hak yolda halka hizmet ise bu ilimde varlıkları hayrlı işler için istifade etmek de bence gayet caiz ve helal sevabı da var...
ama allah rızası değil nefis rızası ise o zaman sıkıntı..