Alıntı:
Kin1yas Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm cümleten hayırlı akşamlar.
Öncelikle siz değerli abilerim ve kardeşlerimden yardım almak istiyorum. Uzun süre önce bir şeyh bana muska yapmıştı onu taktığım dönem çok iyiydim kısmetim açıktı sürekli bir yerlerden bana para geliyordu huzurumda yerindeydi velhasıl 5 senedir takmıyorum bu muskayı başıma gelmeyen kalmadı madde bağımlısı oldum cezaevine girdim çıktım evlendim çocuklarım oldu ve maddi manevi çöktüm acaba diyorum bununla bir alakası varmı bu başıma gelenlerin yada benim akılsızlığım yüzünden mi böyle bir hayat yaşıyorum. Şimdi en aciz ve çaresiz kaldığım konu madde bağımlılığıdır bırakmak istiyorum birtürlü bırakamıyorum söz veriyorum içmiyexem diyorum sonra bir bakmışım gözümde tekrar masumlaşmış kendimi içerken buluyorum size yalvarıyorum bana yardım edin bütün sevdiklerimi itibarımı kaybetmek üzereyim kendimi hiç bu kadar Axiz ve çaresiz hissetmedim hiçbirzaman bu maddeyi içmediğimde kendimi çok kötü ve keyifsiz hissediyorum sanki o olmasa ömür boyu yaşama isteksiz ve keyifsiz devam edeceğim. Böyle olmaktansa kendimi öldürürüm daha iyi gibi geliyor sonra çocuklarım aklıma geliyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen Allah rızası için beni bu maddeden soğutacak kurtaracak vefk büyü ne olursa yeterki bu pislikten kurtulayim bana bu konu hakkında yardımcı olanlardan Allah şimdiden razı olsun işiniz gücünüz rast gider inşallah.
|
Sitede bu konu hakinda yardımcı olacak dua mevcut gerçekten durumuna üzüldüm, made bagimlilari tarikatlere girincede kurtuluyor diye biliyorum genede seçim senin
Buraya konuyu bırakayım inşallah şifa olur
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]