Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
ohoo o kadar derine inip birbiyle baglamak hepsini mumkun mu cok degisken faktor var allah bilir en iyisini
senin en buyuk donum noktan o kadin olmus gudubet gaynana hayatıni baya kotu etkiliyor ya bosa eşini yada kesfi kapatirip muhurletip varliklarina el koydur kaynananin bilakis basinasa bir varlik konulur oyle gunah kapisindan gelip buyu yapmasini engeller
bunu yapcan tek duydugum kisi imas hoca ve tanidiklari varsa bildigin isin ehli gerekirse paraya kiy yap yapar bir cozulmez bi bala parmaga hayatin kararmasin boyle zamana birakmak dogru degil
zaman ilac olsaydi kimsenin cani yanmazdi
ben senin sagligina ve aile hayatina hata cocugklarina torununa birsey gelmesinden endise ediyorum gaynana haddi asarsa hakketigini de manevi alemde verilmesi gerekir oyle arsizlik yapip iyi niyet somurmekle olmaz
elbette kendim calismalar da yaparsin ama o ilim ayri bir ilim kendi buldukların ayri bir mursidin olsa aslinda fena olmaz ama neyse hayata basarilar ve hayirlar la yasayasin kardeşim
|
gudubetin üzerindekileri aldik ,zaten amatörce büyü yapiyormus,
kadin lanetli o derece , cani cehenneme , kapisi acik lanetinden dolayi yine kanki edinirmi orasini bilemem,
bence mümkün ama hikmeti bilemem , vardir bir hikmeti ,