Alıntı:
roze Nickli Üyeden Alıntı
Abi daha önce verdiğiniz zikirlerde vardı eşim ailesini tutup beni yalnız bırakınca her akşam evde kavga vardi evden çıkmama izin vermeyince nefes alamıyorum ailemi arayamaz durumuna gelmiştim 2 defa bunalıma girdim şimdi okurken çok korkarak okuyorum eskisi gibi bunalıma girip kendimi kaybederim diye şimdi yine aynı hareketler aileni sileceksin ben varım kendisi yokki ailesi kardeşleri yengeleri ve ben yine tek başınayim annesi desen onu mu düşünecek peki ya kardeşleri hepsi kendini düşünüyor zorla kendini onlara bağlıyor hepsi yalan konuşuyor eşimde bunlara dahil değişik bir aile. Rabbim eşim ahlaklısını Allah katında doğru konuşanını versin. Bunlari suya okudum içtiği suya yediği yemeğe katıyorum bitince su inşaallah dediğiniz zikride eklerim.. Allah razı olsun..
|
zor bir imtihan allah yardimcin olsun
allahin zikrinden yuzmu cevirmek esinden yuzmu cevirmek sence hangisi daha hayirli ve hayirsiz?
esinin iflah olmasi icin tesirli hacet uygulamalari var onlari deniyebilirsin tum bu gayretlerine ragmen duzelmiyorsa o eşin olmalimi hala bunu düşünmek gerek birazda...