Alıntı:
alikaptan Nickli Üyeden Alıntı
çok değişik şeyler var. Mesela birinin kapısına okunmuş su dökersen üstünden geçerse biri musallat oluyor deniliyor bu noktada bende acaba müslüman varlıklardamı musallat olabiliyor diyorum.Ben olayın içinde tam olmadığım için bilemicem. izlediğim 300-400 cin çıkarma seansında bu varlıklar bir günahtan bedene girmek için ruhsat aldıkları söyleniyor,kendisi söylüyorlar. Bu günah soydan da gelebiliyor. Annen adak adıyor yada biri beddua ediyor. Geliyorlar açıkcası o kadar havas alimi medyum şu bu hiçbirisi birinin dediğini tutmuyor.Bu yüzden kesin bilgiler yok. Bedene giren cin sen ölmeden bedenden çıkmaz deniliyor .. deniliyorda deniliyor. Ne olduğu hiç belli değil . Sen önce günahlara ve tövbelere yoğunlaş.
|
kimsenin kapısına okunmuş su dökmedim ki ama,adak adamıştım 9 ay önce istediğim oldu ama daha kesmedim maddiyat müsait olmadığı için.cin çıkarma seansını bende çıkarmıştım ama o kadar korkunç çıkmıyor içimden,nefes nefese kalıyorum bilincim yerinde oluyor ağlıyorum çıkıncada başım ağrıyor o kadar