Alıntı:
Cennet'ül Meva Nickli Üyeden Alıntı
Bende bunu anlayamıyorum bir türlü. Tovbe ediyorsun salavat getiriyorsun Allah'ın adını aniyorsun. Allaha dua ediyorsun. Ama cinler celb oluyor ve kisinin ruyasina giriyor falan. Veya neyse kisiyi etkiliyor. Burada bu tür yorumlari ara ara gördüm.
Bence biraz şirk de var bu tür düşüncelerde sözüm meclisten dışarı. Yani Allah kisiyi edilen duaya göre yonlendiriyor ama cinler celb oldu onlar etkiledi gibi birşey oluyor.
|
dostum belki bir alim ruhaniyeti gelir o sekilde gozukur yardım eder belki bir mümin cin gelir yardım eder belki ifrit gelir yardım eder oyun kurup yoldan çıkarmak içinbenimki okuduğum yorumlardan analiz sadece o yüzden anlatmasını istedim yaptıktan sonra
kalp gözü açık olmayan veya çok işin ehli olmayan bu dediklerimden hangisi olduğunu anlıyamaz isterse ifrit gelsin ister cin ister alim veya başka bir şeyin ruhanyiet melek vs önemli değil önemli olan niyetin vee yaptığın işlem sen niyetinde allah ın razı gelceği ve hayırlı olacak şekilde istersen başına iyi yada kötü sonuçta gelse imtihanda olduğumuzu hatırlar ve inşallah muaffak olur ben burda şirk göremiyorum niyetinde kusur yoksa ...