Alıntı:
adamKadmon Nickli Üyeden Alıntı
Hocamız haklı fakat bu davet değil, normal havas çalışması ve çok önemli bir sorun,
Çok güçlü havas çalışmaları kitaplarda ve bu sitede'de mevcut fakat gelen enerji sizide maffediyor okuma anında olmasa bile ilk boşlukta can yakıyor, havasla uğraşanlar eminim hepsi ismi azam'ı keşfetmek istiyordur ama şu benim çalışmamda bile korumalar yetersiz kalıyorsa,
İsmi Azamda herhalde Mikail A.S filan iner, ne yapacaklar çok merak ediyorum
|
hic bir okumada veya zikirde gelen enerjinin beni mahfettigini canımı yaktigini gormedim,belki bu biraz gelen enerjiyi absorve etme yetisiyle dogru orantilidir,belkide yapilan zikirden illaki niyetim dogrultusunda faydam olacak nemalanacagim beklentisiyle ilintilidir,yani okunan zikirden illaki bir sey beklemek yerine olursa olur nasiptir,olmazsada sevap haneme yazilir niyetiyle yapilirsa mahfetme veya can yakma olmaz zannimca...
İmamı Şafi ra.
|