Alıntı:
Cennet'ül Meva Nickli Üyeden Alıntı
Çok şükür. Rabbim hepinizi esirgesin inşallah.
Ah eşimde iman zırhı biraz şüpheli. Tabi Allah'ım daha iyi bilir. İbadetlerden uzak. Rabbim tez zamanda hidayete ulastirsin vesile olacak senin gibi gorev arkadaşları ile karsilastirsin inşallah.
|
Amin. Amin. Amin inşallah.
Şimdi düşünmek gerekiyor. Siz pek görmüyor, bilmiyor televizyonlardan duyduklarınızı biliyorsunuz.
Silahlı kuvvetler çok gelişti. Öncelik her zaman emniyet zaten. Harekat bölgelerinde de öyle. Allah affetsin şehitlerimizin yüksek oranı kendi ihmalleri. Anlatmak veyahut kimseyi suçlamak istemiyorum. Takdir, kade3 neyse o yaşanır. Anlatmak istediğim, Silahlı kuvvetler personelin canı konusunda gerçekten çok hassas. İçiniz rahat olsun. Allah'a emanet edin. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun
Alıntı:
Kenann Nickli Üyeden Alıntı
Amin. Amin. Amin inşallah.
Şimdi düşünmek gerekiyor. Siz pek görmüyor, bilmiyor televizyonlardan duyduklarınızı biliyorsunuz.
Silahlı kuvvetler çok gelişti. Öncelik her zaman emniyet zaten. Harekat bölgelerinde de öyle. Allah affetsin şehitlerimizin yüksek oranı kendi ihmalleri. Anlatmak veyahut kimseyi suçlamak istemiyorum. Takdir, kade3 neyse o yaşanır. Anlatmak istediğim, Silahlı kuvvetler personelin canı konusunda gerçekten çok hassas. İçiniz rahat olsun. Allah'a emanet edin. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun
|
Karanet dediğimiz kapalı sistem internet ağından yaşanan kaza olayları, ihmaller tebliğ ediliyor. Yapılan hataların tekrarlanmaması için uyarılıyoruz o yüzden söyledim. Kendimi yüksek gördüğümden, bilmişliğim veya kibirimden değil. Yanlış anlaşılmamak için dile getirmek istedim