Alıntı:
havascicocuk Nickli Üyeden Alıntı
Tut ki ben bir cahilim ki öyleyim bilmeyen birine bu üslup ile mi öğreteceksin. Bilmiyorum ki soruyorum öyle değil mi ? Sormayıp kafama göre çekmiyorum. Mürşidim var tarikata yeni girdim yeni girdiğim için bu ya ve el takısını bilmiyor olmam normal ama öğrenmeye çalışıyorum. Ki bu soruyu forumda bilgili bir arkadaş o ekler olmadan da çekebilirsiniz diye yazdıktan sonra merak edip sordum. Hoş değil bu şekilde yorum yapmanız. Hoşgörü ve gülümseme müslümanın sadakası değil midir ? Hoş göreceksin bilmeyeni de bilip yanlış yapanı da. Neyse siz herşeyin en iyisini bilirsiniz
|
tarikata yeni girdin ve sana ya vedud ve ya cemil zikri cektiriyorlar oylemi? bak paşam biz o yollardan döneli cok oldu, oyle saf yerine koymaya kalkma tarikati da tarikat derslerinide iyi bilirim,böyle saf aptal yerine koyarsan hic olmaz ve sana tahammül göstermem,git o bilgili dedigin arkadasa sor delili neymiş onuda sor...
İmamı Şafi ra.
|