Alıntı:
Rahle Nickli Üyeden Alıntı
İntikam peşinde koşmak...
Hakkını haram etmek... Helal etmemek...
Bir şekilde sana, ailene etrafına veya senden sonra gelecek soyuna mutlaka farklı dönüşleri olur... Şeytanı sevindirmiş olursun.
Eğer gerçekten Allah katında suçlu ise mutlaka cezasını çekecektir. Allah mutlak adalet sahibidir.
Dolayısı ile bu kısmı biz bilemeyiz. Ama bize ait olan kısımdan kurtulmamız gerek...
En iyisi ve en rahatı hakkını helal etmek ve yapan kişi için hayır dua etmektir.
Merhamet etmeyene merhamet olunmaz.
Şöyle dua edebilirsin:
Ya Rabbi! Senin katında malum olan bu kişiye, rahmet eyle... Ben onu affettim, sen de beni affeyle! Ben nefsime ait olan bütün haklarımı helal ediyorum. Seni de şahit tutuyorum.
|
Kim uyduruyor bunları. Beddua etmek bir haktır.
Efendimiz aleyhisselatu vesselam, Sahabe efendilerimiz evliyaullahın büyükleri bilmiyormuydu vardı da böyle bir durum. Niye helal edelim. Niye soyumuza geri dönsün. Haklıysak? Lanet okunan ayetleri okumuyor musunuz siz bu korkunuzdan dolayı? Bu sözde ilmi ledüncü geçinen kendiyascılarla ve şeytanların aldattığı sayüklerin bu uydurmasıdır. Sonuna kadar beddua et kardeşim. Esma vs çekme geçe gündüz beddua et. Sürekli beddua et. Allah'tan dünya ve ahirette intikamını almasını iste. Ama Esma vs çekmeden normal bir şekilde.