Alıntı:
sevdakusu Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar Hocam size beni tuketen sorumu sormayı cok istiyorum cok da çekiniyorum, yorumunuz benim için cok değerli. Konu sahibinden ozurdilerim. Hocam ben de dileklerim için ya da derde düştüğüm zamanlar hemen ayetlere sığındım. Ancak dilegimin benden resmen kaçırıldığını hissettim çünkü daha fazla okumakla varlıkların mutlu olduğunu hissettim. Ne tekim bir hoca rahmanilerin bana tutkun boyutunda olduğunu ve haliyle yakamayacağını söyledi. Ne işim oldu ne bir talibim yanıma kimseyi koymadılar 40 yaşındayım bir de panik atak oldum dışarı çıkamıyorum bu zaten mahvediyor beni 5 yıldır... Durup düşündüğümde gercekten öyle olduğuna nerdeyse emin oldum. Değerli yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyorum
|
bir bardak suya suya başinda 1 kere besmele ile 101 yunus as. dasini okuyun her seferunde suya huuu diye nefes edin,
yine her birinin basinda besmele ile 11 kere ayetel kursi okuyun her seferinde suya huuu diye nefes edin..
suyu icin icerken yada ictikten sonra psikolojik yada fizyolijik ne oldugunu soyleyin...