Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Yazdıklarınızı öncede okumuştum fakat bir daha okudum 19/04/2018 tarihinde yazmışsınız 2018 yılı benim için tamamen dehşet bir yıldı ben de 2018 in yazında Haziran ayının 2. Haftasında büyü dolayısıyla yataklara düşmüştüm günden güne eridim hiçbir işimi yapamaz hale geldim her günüm aç ve acılı geçiyordu iştahım kapanmıştı ve şifa versin diye oruç tutuyordum kendimi kaç gün aç bıraktım bilmiyorum ama mideme su ve çorba harici bir şey girmiyordu melankolik bir haldeydim kahvaltı masasına babam zorla oturtup hiç unutmam ekmekleri küçük küçük parçalayıp yağ bal sürüp ağzıma vermişti koca adamı düşürdüğüm o hale o an nasıl ağlamıştım Allah bilir kendimi yıkayamıyordum bile kısa süreli hafıza kaybı yaşayıp annemi unuttuğum bir günüm bile olmuştu büyü illetine maruz kalmış biri olarak söylemek isterim ki şuanda da kendimle savaş içerisindeyim benim yaşadığım en büyük büyü belirtisi yatağa düşmeden önce ki 1 kaç ay bir çok gece uykumda çenemin kırılacak raddede sıkılmasıydı dişlerim kırılacak raddede acıyla uyanırdım önemsememiştim o zamanlar sonra kabuslar ve vesvese belası geçtiğimiz yıl odam da uyuyamıyordum bile her uyanışımda bir şeylerin hareket ettiğine şahit olup odamı can havliyle terkediyordum ayrıca bir kaç uyanışımdada odamda siyah kıyafetli renkli gözlü bir kadın vardı şüphe duyduğum insanlar var bana bunu neden yaptıklarını biliyorum haset sebebiyle yaptırılmış bakım yapan hoca demişti ama inanın ki kendimi övmek değil amacım öyle burnu havada olan egoist bir insan değilim insani ilişkilerim çok iyidir kimseyi kırmam üzmem yardım ederim güzel bir şey görsem MaşaAllah BerakAllah demeden geçmem aman benden nazar değmesin derim kimin benimle ne derdi vardıda bunu bana yaptı bilmiyorum yıllardır acı çekiyorum hep olmasada ara ara kalıntıları kaldı demekki yada psikolojime zarar verdi kısaca çekiyorum bazen affediyorum diyorum ki her kimse demekki nefsine yenik düştü belki bu kadar ağır bir şey olduğunu tahmin etmiyordu belki pişmandır fakat bazen o kadar ağırlaşıyorum ki öyle derin bir hüzün kaplıyor ki içimi yok diyorum affetmiyorum her kimse gelip benden helallik almadan ölmesin
|
Helalleş Allah ile
Tüm zanlarına tövbe et,ahirette mahkeme-i kübrada çözersin dertlerini hakkını hukuğunu..üzerine bu kadar yapışmasını ve bu yükle yaşamanı isteyen nefsin..UYAN AÇ GÖZÜNÜ..
hakikat noktasından bakarsanda ; Allah izin vermiş nokta atışı,kaldırabileceğin kadarı gelmiş.. tamam daha uzatma