Alıntı:
Sirius Black Nickli Üyeden Alıntı
Dostlar bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen. Bakın astral seyahat için yeterli hazırlık bilgi ve birçok şeye sahibim ama doğru düzgün bir deneyim yaşayamadım. Bu işin benim öğrendiğim kadarıyla 15 günlük bir kamp süreci var ancak başarısız olmak istemiyorum, bu yüzden demonlardan yardım almak istiyorum ama günah olasılığından ve imanımı kaybetme olasılığından çok korkuyorum çünkü biliyorum ki demonlar imanı yok etmekte ustadır. Bana en kısa ve en başarılı yolu lütfen söyleyin ve yardım edin ve varsa deneyimlerinizi tüm detaylarıyla merak ediyorum, şimdiden yardımcı olan herkesten Allah razı olsun, Selamünaleyküm..
|
Astral seyahattir gidiyor sitede kaç gündür define astral bulunurmu konusuna link attım enerjisi fazla gelen astral seyhata var muğlada orayı arayıp gerekli aktivitelere katılıp sonrada vucudunda olan ne kadar fazla enerjiyi harcayabilir.
Yazmayalım diyorum ama yazmak farz oldu.Öncelikle kalbini direket Allah CC bağlarsın öyle bağlarsınki o kablo Allah CC ile yanıp tutuşur hal böyle olunca Allah CC bakar kul 4x4 olmuş anlayacağınız dilde yazalım 1 cm doğru yoldan sapmıyor o zaman bazı ilimler verir.O ilimlerde işte senin astral dediğin aslında tayyi mekan tayyi zamandır.Dini bilgisi kıt olan avam astal der rüya görür hosur hosur uyur üstü açık uyanır astral yaptım hacı abi.
Aslında üstün açık yattın ayaz yaptı mübarek.
Sana bu işin erbabı birinin bana anlattığı hikayeyi yazayım o zatı muhterem Allah CC yolunca 1 cm sağa sola yalpama olmayan birisidir.Kendisi istanbulda oturur hikaye şöyle Allah CC tarafından bir ilham geldi diyor anında kendimi mardin ilçesini yazmayım sır olsun bir ilçesinde 1 kilisede buldum kilisenin papazı ölüm döşeğinde adamın baş ucunda belirince yanında olan genç papaz ve ölüm döşeğinde olan papaz akılları başlarında gitti kekeleme ile Azrail AS sen misin dediler
Kim olsa aynı tepkiyi verir.Aynı odadasın ama bir anda biri şak meydana çıkıyor kapı bacadan girmeden.Dedim yok Azrail değilim deyince sen kimsin bir anda nasıl geldin dediler.
Allah dostuyum ve bana denene göre geldim rabbim senin canını almaya az kaldığını beyan ederde mesele İslam üzere ölmeni ister o niyetle Müslüman olursan kurtuldun ama inat edersen işin zor dedim diyor.Bunların şaşkınlığı gidince birde bir anda geldiğimi görünce karşılarında belirince ölecek olan dedi ki madem rabbim seni bana yolladı bu işte bir iş var boşuna yollamaz gelişin zaten bir acaip idi emri başım üzerine dedi diyor.
O zaman dediği mi tekrar et dedim
La ilahe illallah Muhammeden Resulullah
oda 3 kere tekrar etti ve peşinden bunu gören yanındaki genç papazda atladı bende müslüman olayım diyince onada 3 kere tekrar ettirdim ve ordan ayrıldım der.Bende sonra öldümü bilmemde bana deneni yaptım görevim o idi.
Kimin mümin kimin kafir öleceğini bilen o Allah CC.
Yalnız onun ayrılması kapıdan çıkma değil kardeşim kablo bağlı olduğu Bismillahi Allahu Ekber diyesiye saniyesinde istanbulda.
Bismillahi Allahu Ekber bunu bende günde 1000 kere desem tık yok bizim kablo bağlantısı zayıf.
Sana tavsiyem bırak boş işleri kabloyu öyle bağla ki belli olmaz.
Kulluğa kabul eder belki istediğin her şeyi önüne döker el elden üstündür.