Alıntı:
Ammaryasir Nickli Üyeden Alıntı
Selamün Aleyküm
Bir bayan olarak diger bayanlara , Sünnete göre Hacamat uyguluyorum. Hacamat yaparken hem Telefondan ayetler aciyorum hem kendim okuyorum hemde odada sirkeli su bulunduruyorum.
Cok fazla kisi memnun ve devam etmek istiyorum
Sorum sudur :
Suanda hamileyim ve bana birileri dediki cok hacamat yaparsam baskalarinin kötü enerjisi bana bulasir. Hamileyken yaparsam hacamat olanlarin kötü enerjisi cocuguma gecer
2 Yasinda oglumda var ama onu hacamat esnasinda tabiki o odaya sokmuyorum cocuklarda etkilenirmis.
Isimi seviyorum insanlarin agrilarini dindirmek beni mutlu ediyor ama korkuyorum evlatlarima birsey olcak diye
Bu isin asli nedir ? Onlari nasil korurum ? Hacamata devam etmeliyim ?
|
Aleyküm selam🌸
Ben kendi hocamın, üstadımın yanında manevi eğitim dışında hacamat eğitimi de alıyorum. Öğrendiğim kadarı ile cevap vericem, bir yanlışım var ise affola.
Eğer ki hacamat yapılan kişi musallatlıysa, büyülü ise ya da ciddi negatif enerji birikimi var ise mutlaka hacamat yapan kişiye sirayet eder. Ben hacamata gittiğim zaman günde 4-5 kişiye hacamat yapıyorum, eve gelince insanların enerjisinden, ağırlıklarından dolayı bayılmışım gibi uyuyakalıyorum... Bu yüzden hacamat yapan kişi de muhakkak ki metafizik ilmi olmalı ki kendini negatiflerden koruyup sürekli temizleyebilsin.. Hamile olan bir haccame "bence" hacamat kesinlikle yapmamalı.. Negatif enerji ilk önce hacamat yapan kadına sonra da bebeğe çok rahat sirayet eder.. Tabi en doğrusunu Allah bilir..
Rahman hayırla ve kolaylıkla sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin🌸