Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
2nizinde birbirinize karşı uslubu aynı ve yanlış edepli ce saygı çercevesinde konusmak lazım fikir ayrılığı varsa saygı duyup geçmek lazım diretirse bir taraf karşı taraf görmezden gelmeli zorla yazdırtmıyor kimse vel hasıl gece gece yine mesaiye başladınız sanırım kim haklı o bu şu yu bırakıp fikir alış verişi ni sağlıklı hale getirin ki birbirinizden faydalanırsınız ayyaşın teki bile bir alime ders verir bir deli de ilim nasip te nerde dir sadece allah bilir onyargıyı yıkın burası bilgi platformu üstelik edep ve saygı nın olması gereken en katı ve ciddi olan yerlerden bir yer
|
Sana katılıyorum 👏 yalnız bunu susturamiyorum anlamıyor ila ben ila ben diyor sen diyoruz da olmuyor ne saygı ne sevgi vala haline içim yandi
Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim sen biraz sakin olur musun kalp kırmaya gerek var mı? Herkesin idrakı farklıdır tamam sitemini haklı buluyorum ama demekki kardeş ince düşünceli bir kardeş ki sorguluyor sorgulamaktada özgür senin bu yazdığın mesajı çok aşağılayıcı buldum insan çaresiz kaldı mı mantık dışı hareketler yapabilir küçümseyici bir mesaj atmışsın musallatın yada bu tarz işlerin ne kadar tehlikeli riskli olduğunu hepimiz biliyoruz Allah kimsenin başına vermesin kınadığın başına gelir unutma yaşamadan ölmezsin
Bu kadar ağır konuşabileceğin bir şey sormamış adam işine gelmiyorsa yazmazsın lütfen biraz artık bazı şeylere dikkat edin herkesin savaşı zor kim nelerle mücadele ediyor bilemeyiz nazik olun
|
Hay Allah'ına kurban olayım ne güzel anlatınız Allahu zülcelal razı olsun senden 👏