Alıntı:
FikretAdil Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhabalar.
Bu konu hakkında hicbir bilgim yok onun icin soruyorum. Bazen yorumlarda okuyorum, musallati olan kisiler ayet okuyabiliyor, okunan ayetleri dinliyor hic rahatsiz olmuyor. Namaz ve ibadetlerde gayet normal. Bu nasil bir musallat oluyor ? (Aslinda ben mi yanlis anliyorum bu sekilde bir musallat yok mu? )
Musallati olan gunluk ibadetine ve hayatina rahatlikla devam edebiliyor mu ? Yaninda kuran okunan kendisi cok rahat ayet okuyan birisi kendinde musallat oldugunu nasil anliyor ? Ne gibi belirtileri oluyor ?
Donus yalan herkese simdiden tesekkurler.
|
öyledir kadınların duygusal bosluğua girdiği anı beklerler sesizce farkettirmeden iyice kıvama getirir enerjin düşünce bir anda çullanırlar inthiara sürkülerler en son seviyede
musallatlar çeşit çeşit değişik değişik bazı musallatlar kovulmuyor kişinin adak borcu veya tovbessi nde noksanlık olunca kapı kapanmaz yaksanda kessende yenisi geliyor daha çok geliyor vs rabbim izin verirse musallat def edilir en alimler bile rabbim izin vermezse o kişi yi kurtaramaz o yüzden her şey allahtandır ondan istemek dilemek lazım herşeyi kula aracıdır ayetler cinler melekler bence hepsi...