Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
Böyle anlatırsan çok daha beklersin
Sırlar sana kalsın merak edenlere allahın güzelliklerini de
Nefsini terbiye et ve anlatma isteğinden kurtul
Sabah namazından sonra sağ elini kalbine koy allahım niyet eyledim sırrımın temizlenmesine ya rab ya hay ya kayyum ya latif ya habir er rahman er rahim zül celali vel ikram tövbeme vesile olması niyetiyle senin el fettah ismini zikretmeye
489 ya fettah çekilir kalpten gerekirse 1 saat sürsün ama tam tövbe etmis ol sırlarını mürşidinden baskasına açma açıcaksan kalbinde zerre dahi büyüklük olmasın allah affeylerse geri kazanırsın geri kazanırsanda söyleme
Hocalarımdan öğrendiklerim budur allah yardımcın olsun o herkese yardım edecek kadar büyüktür o bizlere yardım eder bizler kendimize zülm ederiz
|
zaten anlatmış ve kaybetmiş
bilakis cinler çeşitli renkde ruhumsu nurlar gibi ışık halde de istediği her formda da gözükür
bazı üst düzey ifritler de sırf yoldan çıksın diye kendisini ulvi bir melek gibi gösterip bir süre onu ibadete teşvik edip fırsatını kovalar fırsat bulunca ayağı kaydırır bu durum arap saçı gibi oyunlarla dolu
ama şu çok basit olağan üstü bir durum yaşıyorsanız bela veya lutuf gibi gozuken onu birine anlatın kayboluyorsa bu durum kötü veya iyi niyetli cinlerle alakalı olduğunu düşünüyorum bilemiyorum çok ayrıntılı bir vukuat
Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
Kalp gözü demiyelimde kapıların açılmaya baslaması desek daha iyi olur
|
e yani denebilir