Alıntı:
mektepro Nickli Üyeden Alıntı
Bu zamanda mümkün değil mi ? Kıyamete kadar Allah'ın keramet sahibi evliya kulları, kutuplar, Gavs'lar olacak. He diyeceksiniz ki, var da niye biz görmüyoruz bu kerametleri. Allah dostları size keramet gösterip sizi büyülemek için evliya olmadılar, onlar kerameti çok gerektiği vakit gizli kullanırlar, aşikar göstermeyi sevmezler. Gösterenler de kameralardan medya dan uzak göstermişlerdir,herkese aşikar etmemek için...
|
tarikatlarda genelde bunu derler
sizi büyülemek için evliya olmadılar, onlar kerameti çok gerektiği vakit gizli kullanırlar, aşikar göstermeyi sevmezler.
işin aslı şudur.Çoğunda aslında gösterecek keramet yok kardeşim.
Ha ben komple yok demiyorum ama inan çoğunda var denilenlerde yok çünkü şunu anlamak lazım eskiler gösterdi kaynaklarda yazıyor elidenm alındımı alınmadı evliyalık gittimi gitmedi yani gösterdiler demi
burayı anlamak lazım.O işte savunma mekanizması oluyor olmayan neyi gösterecek.Ortalık toz duman ataeist desit kamyonla bizim şeyhlerde kendi dergahlarında cezbeye devam malum hikaye var azaba melekler iner önce der evliyalardan başlayın aslında o dönemlerde gibiyiz neme lazımcılık yapanlara derim.Kim ne yaparsa yapsın biz işimize bakalım modunda olanlara diyorum.
Yoksa dün gece bir video izledim cezbeden takka uçtu diyor keramet gösterdi bizim şeyh
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Oysa bizim şeyh o kadar adapte olmuşki işte o kafa sallamada takkenin uçmaması aslında keramet olur.
Burdaki kerameti bile yanlış yorumlamışlar.