Alıntı:
adamKadmon Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle tüm mümin kardeşlerimin bayramı mübarek olsun,
Kısaca okumak isteyen burayı okusun
Berhetiye, Celcelutiye herhalde ulaşabileceğimiz son nokta, benim sorum daha üstü şeyleri tecrübe eden oldu mu ?
Uzun hali
yıllardır havasla ilgilenirim, sebebi küçükken ufak bir musallata maruz kalmam ve yıllar içinde kendim çözene kadar ailem tarafından konunun bilgisayar oyunlarına bağlanması.. Merak ettiğim birşey var cinlerden yardım alanlar hariç olmak üzere sadece benim gibi okuma ve vefksiz yazma yapanları ele alırsak Berhetiye, Celcelutiye herhalde ulaşabileceğimiz son nokta, benim sorum daha üstü şeyleri tecrübe eden oldu mu ?
esmalar, ayetler, sayılar, günler, saatler, tütsüler, teksirler, azametler elbette çok etkili lakin uzun süreler(haftalar) alabiliyor bir esmanın tecellisini görmek, tabi bırakıncada esma hürmetine verilen hızlıca belki fazlasıyla geri alınıyor. Berhetiyenin daha hızlı ve istenilene daha yakınca sonuç verdiğini düşünüyorum. Ne diyorsunuz sayın hocalarım ?
Uyarı "Berhetiye büyük, ödüle büyük ceza acemi isen güçlü bir korumaya sahip olmadan girme canın acıyabilir" diye bilmeyenlere söyleyelim
konuya cevap yazan hocalarımın geçmişlerinin ruhuna bağışlanmak üzere 11 ihlas + 1 fatiha okuyacağım, şimdiden ALLAH kabul etsin
|
Yol kişinin istidadınca açılır,yoluda kişi Allahın nasip ettiği kadarını görür..
Birinin sonunda inşaAllah ilmin kapısından geçip ilmin şehrine varırsın,diğerinin sonunda GARİP görevliler ile ümmeti muhammed'e hizmet edersin..
ikisi içinde ortak 1 tavsiyem olur ; kimle oturup kalktığına bile bakarlar bırak ne konuştuğunu..