Bana muhabbet celbi yapılmış olabilir mi?
Selamunaleykum dündendir hiç iyi hissetmiyorum ama bir mutlu hal var ve bir kaybın acısını cekiyorum.. Şöyleki 7 ay önce sözümden ayrıldık ikimizde istememiştim çok üzüldük ama nasip değilmiş dedik görücü usulü tanıştırıldık ailelerimiz haberi olarak seviyeli tanışma oldu.. Ama biraz ufak bir anlaşmazlık beklemediğimiz sonuca sebep oldu biraz gurur yaptık.. Her neyse ben çok üzüldüm ama tevekkül ettim önüme baktım bu surecte başka kısmetlerimi değerlendirdim ama şöyleki bende o da unutmadık bunu anlıyorum birşekilde ama hayırlı sına bıraktık.. Ama iki gündür hiç olmadık şekilde aklımdan çıkmıyor dün sabaha kadar agladım çok çok özlemiş ve sevgimin kabardıgını hissederek aslında ilk zamanlar bile böyle olmamıştım dündendir nasıl ulaşsa ona dıye kara kara düşünüyorum bu benim için normal değil sanki bana muhabbet celbi gibi birşey yapılmış.. Hani kusurlarını görmüyorum illa o illa o diyor tüm hislerim bu normal değil bunca zamandan sonra ya nasıl anlarım ben bir bayan olarak izzetimi de muhafaza etmek istiyorum ama çok çaresizim lütfen yardım edin neden böyle oldum bi anda!
|