Alıntı:
barlas61 Nickli Üyeden Alıntı
Selamin aleykum oncelikle.
Sarf , israfi ummar hakkinda yardimci olacak arkadaslardan yardim istiyorum. Forumda eskiden acilmis konular var. Ozellikle rahmetli hocamlariz tarafindan ama konular icersinde farkli linkler verilmis biraz kafalar karisiyor.
Birde en son gorevlendirme yap yoksa basinda beklerler diye farkli bir link verilmis mesela ama orada ticaret icin verilmis ornek. Bunlarin hepsini burada tek baslik olarak verebilecek bir hocamiz varmidir?
Yardim icin simdiden allah razi olsun.
|
Sarf nedir
Sarf evde yasıyanları uzaklastırmadır
Sarf yaparsın (duasını okursun) ve evdekiler uzaklasır ardındanda işlemi tamamlarsın ve geri çağırırsın(duasını okuyarak) bukadar "eğer olaki geri çağırmazsan büyük azap çektirirler" diyede eklemis hocalarımız
Alıntı:
barlas61 Nickli Üyeden Alıntı
Selamin aleykum oncelikle.
Sarf , israfi ummar hakkinda yardimci olacak arkadaslardan yardim istiyorum. Forumda eskiden acilmis konular var. Ozellikle rahmetli hocamlariz tarafindan ama konular icersinde farkli linkler verilmis biraz kafalar karisiyor.
Birde en son gorevlendirme yap yoksa basinda beklerler diye farkli bir link verilmis mesela ama orada ticaret icin verilmis ornek. Bunlarin hepsini burada tek baslik olarak verebilecek bir hocamiz varmidir?
Yardim icin simdiden allah razi olsun.
|
Hocalar vermiyebilir çünki havass silahtır silahı kime doğrutcağın bilinmediği içinde silah sır gibidir herkeze verilmez
Havas sırlar ilimidir