Alıntı:
TalhaVas Nickli Üyeden Alıntı
Selamın aleykum mübarek kardeşlerim
Ramazan isimli hocamın bana yetkilendirdiği 2 hadimim mevcut isimlerini biliyorum bundan 6 ay öncesi kadar hiç bir görüntü vs göremiyordum fakat şuan insanlara enerji takviyesi veya suya dua okuyarak çevremdeki bir çok insanın ağırlığını allah'ında yardımiyla alabiliyorum fakat bana verilen hadimleri sadece su gibi parıltı gibi görebiliyorum araştırmalarıma göre su elementi yani benim elementim ruhani varlıkları en zor görüntüleyen elementmiş hocamın bana verdiği zikirleri dua ları eksiksiz yapıyorum fakat ses ve net bir görüntü alamıyorum. Hocalarımdan yardım ve destek talep ediyorum.
(Hocamın bana tahsis ettiği muskam ve tılsımlı hz.Süleyman mühürlü yüzüğümüde takıyorum
(Bu arada hocama neden bilmiyorum fakat 1 ay kadar bir süredir ulaşamıyorum uzak olduğu için de gidemedim)
İstanbulda bu konuda bana yardımcı olabilecek bir ilim sahibi üstad varmı @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam yardımcı olabilirmisiniz
|
hocan var,ilmi vermiş, 2 hadim vermis,icazeti vermiş... simdi bu durumda senin baskasindan yardim istemen hocana karsi cok buyuk yanlis yapman demektir,sana yardim edecek kisininde ilme saygisizligi ve hocana terbiyesizlik yapmasi demektir,ben yardim etmem ve hocanin yerinde olsam bunlari duydugum an varliklari geri alir icazetini iptal ederim...
bu ilimde ilk ögrenilecek sart ustada baglilik ve saygidir bunu bilesin