Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm uzun zamandir surekli degilde haftada 3 4 kez belirsizlik hissine kapiliyorum bu hissi yasayanbilir genelde tabsiyeler etkili olmuyor malesef
Ic dunyada kargaşa gibi bi his boşluk hisside degil aşırı endişeden kaynakli benimki diş dunyaya odaklanamiyorum an hizli akarken bende agir gidiyor dalginlik hissi değil .
inançta zayiflikta degil bunu piskolojide anlami belirsizlik fakat yazilan tavsiyelerin etkisi malesef ki olmuyor bu konuda okunacak esma ayet sure varmi ve benim gbi surekli bu duyguyu yasayip aşanlar kendi tecrubesini paylaşsin
genelde dini konulari çokça düşündügümde bu hal oluyor dıs dunyaya adapte olamiyorum dışardan benle konuşanlar onlari umursamadigimi düşünüyor malesef
|
piskolojik olan bu sorun dertini anlatmayla aşılabilir
veya bu histen kurtulmak için düşünce tarzını değiştirme anlık gelen hisse karşılık kafa dağıtıcı yontemler kullanblirsin aşırı eğlendiğin bir video açarsın istemesende o his geldiğnide ve aklından gider veya başak kafa dağıtıcı birşey dene
genelikle sevdiğin biriyle eğlenmekle vakit geçirmekle bu his ve benzerlerinden uzaklaşılabiilir sosyaleşmek fayda sağlar bence
islamik açıdan yardım istersen inşirrah okuyup zihnindeki düşünce yerine hemen başka şeyler düşünmeli hoşuna giden gitmeyen ama etki eden şeyler olabilir