Alıntı:
Atl1234 Nickli Üyeden Alıntı
Es Selamun Aleyküm Kardeşim Yorum yazdığın için ve fikirlerini yazdığın için teşekkür ediyorum.
Bu yazıda Bahsettiğim kişilere İnsanların dikkat etmesi hususunda bu konuları yazdım. İnsanlar dolandırılmasın maddi manevi sömürülmesin diye yazdım.
El Almak Dediğimiz şey Bir insan Havas ilminin temellerini öğrenir. örneğin;
1- Harflerin İlmi
2- Ebced
3- Bast Usulleri
4- İlmi Nücum
5- Vefk İlmi ve Kaideleri
6- Tılsım(Formül) İlmi Kaideleri
7- Azimet ve Kasemler
8- Perhiz ve Halvet Şart ve Kaideleri
9- Davetler ve Hüddam Nevileri
10- Azimet Bağlama Usûlleri
11- Kalemler İlmi
12- Evrad ve Ezkarlar
13- Bakım Şart ve Nevileri
14- Kıyafetname İlimleri
15- Sûrelerin Havvası Şerifleri
16 -Esmaların Havası şerifleri
Bu böyle devam eder Bu ilimleri iyice öğrenir. Hangi ilmi öğrendiyse o konu Hakkında İlmi bilen bir kişi tarafından icazet alır. İcazet sözlü yada yazılı olur. Benim Bahsettiğim Hiç havas ilmiyle Alakası olmayan Vefk Tılsım ilimlerini reddeden ve Şeyhimden El aldım insanlara bakım yapıyorum diyerek insanları Aldatan kişilere sözüm çünkü piyasasa böyleleri mevcut ücretsiz bakım yaptığını söylüyor ama önüne kumpara koymuş insanlar gònlünden ne koparsa veriyor buda dolandırıcılığın başka Usûlü
Yüzünü kapatanlara birşey demedim orayı iyi anlamak gerek. Benim bahsettiğim konu ben Cinlerin Halifesiyim Hüddamım diye piyasada dolaşan sahtekarlarıdır bu kişilerinde havas ilmiyle alakası yoktur.
Radyestezi ilmine gelince sen bu konular hakkında bilgi sahibi değilsin Bilmiyorsan bilmiyorum diyeceksin. Laf söylemek sana yakışmaz. Elbetteki Maneviyatı yüksek olan Kalp gözü açık olanın başarısı daha yüksek olur ama bu ilimleri normal insanlarda kullanabilir Kendisi kullanabiliyorsa Allah mübarek etsin. Bunun üstüne söz söylemek yakışmaz...
Radyestezi Sahih bir İlimdir ve bilinen Tarihi 6 bin yıldır. Bu ilim hakkında Alimlerimiz birçok eser bırakmıştır Örneğin Osmanlıda Avamzade Süleyman efendi gibi Ve Batıda da bu ilimleri bilen ve kullanan kişiler vardır. Tamamen bir Enerji ilmidir. Havas ilmiyle bağlantısı yoktur.
Radyestezi: su ve maden gibi maddelerin yada belirli hedeflerin neşrettikleri ışınımları yada güç alanlarını bir alet aracığıyla ve bazen de aracısız olarak zapt etmek suretiyle, bunların yerlerini, belirli durumlarını, çeşitli özelliklerini tespit etme yeteneğidir.
Sayfamda bunun konusunu Açmıştım Okuyabilirsin. Bu ilimde genelde Sarkaç ve Çatal çubuk kullanılır. Bu ilimle maden araması yapılabilir Su gibi Petrol Altın gibi madenler bulunabilir. Hatta bu ilim Anadoluda Tarlası olan bazı kişiler Dut ağacından yapılan çatal çubukla su araması yapıyor ve sondaj vurduğunda da o yerden su çıkıyor. Ve daha birçok maden bulanbiliyor. Ayrıca Beden ve mekan dengelemede kullanılabiliyor. Kişinin enerji girişleri çakraları ne durumda beden enerjisi %kaç seviyelerinde bedeninde negatif enerji varmı bunun gibi şeylere bakılır ve bu ilimle dengeleme yapılır ayni şekilde bir mekanda negatif enerji varsa orası dengelenir ve ordaki negatif enerjiler gider Allahın İzniyle ve orada huzur sağlık bereket olur. Kullanım Alanı çok geniş olan Bir ilimdir.
Ama dediğim gibi bazı Sahtekarlar bu ilimleri cinler veya havas ilmine isnad eder. Alakası yoktur. Kullanmasını bilene Allah'ın insanlara verdiği bir ilimdir. Benim bu konularda başarım %95 seviyelerinde bu konular hakkında Türkiyede bir profesör var Ali Seydi Gültekin Hoca Jeoloji Mühendisi ve radyestezi hocası onu dinleyebilirsin bilgi sahibi olman için
Havas kitaplarıda Eksik zaten Tamamlamak ve düzenlemek için Ilmin temellerini öğrenmek gerek Örneğin 4 lü vefkin birinci kaidesi işte Çıkan sayıdan 30 çıkartırsın 4 e bölersin kalanda 3 kalır 5. Haneye yazarsın bunun gibi ve daha birçok kaideleri bilmek lazım...
Kitaptan yazıp paylaşan burda olsun medyada olsun Cahildir.
Musallatı olan ve Mide Halisinasyonu dediğimiz şeylere yakalanan kişilerde bazen hocalık yapabiliyor piyasadakilerde zaten çoğunda bu durum var. Ruhaniler o kişileri parmağında oynatıyor
|
1-radyeztesi ilimi batı da bu konular çeşit çeşit sınıflandırılır şuan ise biraz daha incelersen farklı şekillerde şeytanların oyuncağı olanı zaten görürsün
2-bahsettiğin üzere kadim bir ilim den bahsediyoruz? dimi
ama özü enerjinle enerjiyi anlama yorumlama kullanmaktır
kimleri enerji kullanarak şifa işlemleri yapıyor ki çok eski bir ilimdir ve eski haliye uygulandığında sadece sonuç alınır yeni metodlar şeytanlara peskeş çekme yontemlerinden ibaret
kimisi yer altı üstü nesneleri tarama bulma yontemidir bazı tekniklerle
kimisi karşındaki kişi nin enerjisini emme enerjiden korunma gibi teknikler barındırı bu bahsettiklerimiz çok eskiden gelen çalışmakta olan ilimlerdir ve uzar gider liste
ama sen şunu havas araştırmacısıysan bilmen gerekirdi?
diyorsun razdyestesizi enerji tarama radarı sonarı dır
da yerin altındakileri görme bilme anlama büyük yada küçük havvas lardan sadece bir kısmıdır?
ilim ehli olanlar bunun için çok fazla kaynak paylaşmış
obahsettiğin dolandırıclar arasında ya gerçekten defineyi bulabilen suyu tespit eden ama bahsettiğin teknikdense kalp gözü açıkk olmadan yapıyorsa ne diyiceksin?
ama tartışmaya gerek gormuyorum çünkübahsedilen kişiler ve olaylar mecazi canlı ornek deneye ve kanıt olmadan teorilerden ibaret kalır
bahsettiğin üzere radyzestisi yapabilirsin yapanı da gösterirsin belki
bunda bir sorun gormuyorum allah seni ilmini artırsın kardeşim hayırlı günler