Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
Muhabbet celbe girmezmi ?
Celb inde tamamı haramdır diye biliyorum
Eğer insanlar arasında ön plana çıkmak için tarzındaysa onlardada cinler aşık olabiliyor yani muhabbet tehlikeli diyebiliz?
Adımını dikkatli atmanı öneririm
Korunmalarına dikkat et
|
Herkes kendi iyi niyetine göre sekillenir niyet kötü degilse bana göre haram hükmune girmez birine iyi niyetle dahi zulmedilmez yani kisinin menfaati degilde muhabbet duymasini istedigin kisinin de menfatineyse olabilir tabi helale yapilmali ve kisini ncikarlarina degilde ortak menfaatlere hiet etmeli kuranda biayette okumuştum onlar kari kocanin arasini acmak icin sihir ögreniyordu ne kötü iştir bu bu ayeti okuyunca ehliyeti Allah tan aldim ve biliniyorki boşanmak arşi titretir ve Allah in zoruna gider bana göre kari kocanin arasini bulmak icin buyu disinda dualarla vefklere basvurulabilir tartişmaya kapali kendi dusuncem bu yönde
Vesselam
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|