Alıntı:
Atl1234 Nickli Üyeden Alıntı
Esselamun Aleyküm Kıymetli Dostlarım Son zamanlarda Şarlatan sahtekar hocalar çoğaldı bunlara dikkat etmeniz hususunda bazı şeyler söyleyeceğim.
1-Bazı Kimseler Fenni Enerji İlmi olan İpnotizma ve manyetizma İlimlerini kullanarak insanları etkileri altına alıyorlar ve diyorlarki sende musallat var benim cinlerim senin içine girecek
Ayağından gir kolundan çek ahmet abi bedene ateş verin diye cinlere hitap ettiğini ve 7 cin padişahına hükmettiğini söyleyen şerefsiz sahtekarlar var bunlara itibar etmeyiniz. Gidip Ipnotizma ve manyetizma üstadlarından bu ilimleri oğrenip ben havas hocasıyım diyip insanları Aldatıyor. Yani enerji ilmine havas isnad ediyor. Bütün alimler bu sahtekarları kitaplarında yazmıştır bizi aldatan bizden değildir.
2-Bazı Sahtekarlarda El Aldım el verdim yemek yiyerek öğrendim gibi şeylerle geliyor Bu ilimler her ilimde olduğu gibi Alimlerimizin kitaplarından öğrenilir. Öyle el vermeyle olacak birşey değildir. Ve bu sahtekarlarda İnsanlara ücretsiz tedavini ettiğini söylüyor ama oraya kumpara koymuş gönlünüzden ne koparsa bu insanlarda ilim sahibi değildir. Bunlarada dikkat edin...
3-Yüzünü kapatan Ruh Hastaları Hüddam olduğunu söyleyen Cinlerin Halifesi olduğunu söyleyen sahtekarlar 1. Cisi İnsandan Hüddam Olmaz. Yüzünüde kapatıyor ve diyorki sırrı ifşa edene sır verilmez zannedersin Ervah Alemin Sultanı boş boş konuşuyor bu kişiler de İlim namına Hiçbir şey yok Bunlarada itibar etmeyin.
4-Enerji ilmi olan Ve benimde bildiğim ve kullandığım bir ilim olan Radyestezi
Bazı kimseler Radyestezi Aletlerini benim cinlerim oynatıyor bana cevap veriyor gibi şeylerle geliyor bunlara da itibar etmeyin cinlerle Alakası Yoktur...
5-Rukyeci Sahtekarlar Bunlar Rukyeden Anlamazlar ve Havas ilmi şirktir derler Havas ilmini bilen kişilere gitmeyin bize gelin gibi Müşteri toplarlar aman ha bunlara sakın aldanmayın youtubda yüzlerce Ayet var açın onları dinleyin Faydası olacaktır zaten illa kuran dinlemek stiyorsanız.
6-Mezarlıktan Ve Evlerden büyü çıkardığını iddia eden kişiler bunlarında çoğu Sahtekardır.
Gitti her yerden tencere tava çıkıyor yazılmış çizilmiş şeyler ve diyorki 10 yıllık 20 yıllık yahu bu malzemeler orada nasıl çürümüyor çözülmüyor bunun izahatını yapsın... bunlarda insanları aldatıyor
7-Youtubda video yapan bazı Sahtekarlar Almış Elini kenzül havas kitabını yazıp yazıp paylaşıyor. Kardeşler kenzül havas kullanmasıni bilene çok sahih bir kitaptır lakin orada müellif bilerek eksik bırakmıştır.
Bu sahtekarlar yanlış işlem verip hem insanları aldatıyor hemde insanların manevi olarak zarar görmesini sağlıyor. Paylaştığı Şeyler Lambur lumbur tarhana bulgur birde diyor ki Hocalara gidip para vermeyin benim videoları izleyin.
Bunlar gibi Toy ve cahil kimselere itibar etmeyin
Daha çok sahtekar varda anlatacaklarım bu kadar sizde yoruma yazın başka sahtekarlık varsa ve düşüncelerinizi de yazın
|
1 e yani her alanda oldugu gibi o alanda da oldukca cok bahsettigin kişiler
2 el almak da zaten cogu kisi yok diyor uc bes tabani bile gormedigim duymadigim kisiler el aldim deniyor
arastirmalarima bakinca el almak mubegla dir yani
isi bilen ehli birinden o ilimi yapabilicek seviyeye erismektir
birnevi sinava girersin dipolmaa alirsinda artik o is yapabilirsin ya yardimsiz onun gibi
3 yuzunu kapatanlara gelince orasini bilemem
4 evet kadin enerji teknikleri ogrenen insanlar bilimsel olarak mantiken açıklanmamis olsada tam olarak varliklar olmadan enerjiylr bircok olaganustu sey yapabilirsin fakat bu durum kalpgozu acik olmayanlar icin okyanusda radar olmadan gezmeye benziyor sen nerden biliyorsunki onu deki nesneyi enerjinle hareket etiriyorsunda bunun senin enerjin mi yoksa
seytanin oyun oynamasimi
ust duzey ifritler kucuk korumalar veya tam anlamiyla gunab kapilari kapanmamis olanlara musallat olur rabbim nasip edersede istedigin korumayi yap musallat olur sonra hem gordugun hem uyguladigin seyler seytanin seni oynatmasi olur olur da iste derin ve karmakarisik bir konu
5 rukye nin özü sabit ve basittir yakici ayetlerle seytanin defi için islamik tertipdir evet havas ilmindr baya cok benzer yontem de var fakat işin özünde gunah kapisi kapatiliptekrar edilmemesi ve kurana dunnete uygun yasamak gerekir herkesin bir yogurt yiğisi var kimisi rukye sayesinde dertindeen allah izin verirse kurtulur kimisi dua ederek kimisi vefk tasiyarak bilemeyiz
6 e buda klasik adam kendi koyuyor gelen musterinin rvinin yakinina yok su kadar yillik buyu zart zurt veya gercekten ilim ehli biri bmgidiyor buluyor gada buyuyu tasa getiriyor cok fzla dogru ve yanlis teknik var bu ilimse o yuzden bilemeyiz
7 havas kitaplari zaten cok buyuk kismi eksikdir bos tur tarifler isi bilen doldursun diye zaten o ap ayri konudur havas kitaplari kot defteridiri cogu her kesin yaptigi tertip ayni tesir etkiyi vermez herkesin mayasi bir de degil e herkesin mursidi de yok bu yuzdendir ki arastirmak incelemek kurana sunneti iyice öğrenip yapicagin tertip leri buna uyuyor mu uymuyormu dusunmek lazim ornek vermek gerekirse
bir bab da derki iste adamin aklini basindan alir delirtir
bir bab da derki iste manevi olarak guclendirir iclerine bakarsin incelersin ne yaziyo suryani ce mi arapcami tilsim mi var bunlar ne anlamlara geliyor baktin bitti işlem diyelim
sen haketmeyen birine gecip delirtme yaparsan bu hak midir bu dogru mudur bu buyuclukten farki nedir vsvsvs uzar gider
o yuzden akil mercegini filtrelerini cok iyi ayarlamak gelistirmek ve dua larla yardim istemek gerekir yanlis yola girmemek için cunku havas yolu benim gozumde gunesin gokyuzunde olmadigi cok derin bir okyanus ne kadar kesf etmesi zor ne kadar buyuk ganimetler olsada daha suya dalmadan onceki tehlikeler bile onlarca insan telef oluyor
birde dusun derinlerde yillardir dalanlarin halini