Alıntı:
JoKeR Nickli Üyeden Alıntı
Benim anlamadığım nokta bu senin dediğin bayan arkadaşlar mini etekliyken başı açıkken Allah-u zülcelal gormuyormu namaz saatinde sanki onları gorecekmis gibi kapaniyorlar abi ben böyle saçma bir yaşayış görmedim pesss. Allah CC bayanlara ağzınızı ifetinizi koruyunki bende sizi cennete koyayım demiş 24 saatin 1 saati kapalı 23 saati mini etekli kısa kolu bilmem neyde ne bu insanlar hangi dini yaşıyor anlamıyorum ki daha bide normal biseymis gibi anlatılıyor
|
Bir arkadasimin lafi geldi aklima. Onlar bu kadarini yapabiliyor diye.
Simdi adam diyor ki ben namazi biraktim. Burada namazi birakan o mu? yoksa rabbim o insani aslinda huzurundan mi kovmus.
Kimse kimsenin inancini tartisamaz yada yaptigina karisamaz. Bugun hacca gittim diyip her turlu hile hurda ceviren mi yok?
Yada namaz kiliyorum diyip dolandiran kaziklayan insan mi yok?
Once insan kendini yargilayacak kendi hatalarini gorecek, herkes bunu yaptiginda zaten hersey duzelir.
İnsanlar ne kadar becerebiliyor ise o kadarini yapiyor. Simdi sen 5 bakit namaz kiliyorsun, gunde 20 bin zikir cekiyorsun diyelim. Ben 1000 cekiyorum baskasi cekemiyor. Taslamak mi gerekiyor?
İşid diye bir sozde islami teror orgutu cikmisti hatirlarmisiniz? İslami olup teror olma konusunu tartismiyorum bile...
Oldukleri muslumanlar ne kadar cok bakin, sebebi neydi ihlas suresi okutup yanlis okudun diyerek kafasi kesildi. Yada sen sunni hanefi vs diyerek musluman kani doktuler. Din boyle yapilarak insanlari yargilayarak yanlissin vs seklinde yaklasarak koreltildi. Mini giymis ama namaz kiliyor. Birak kilsin bir sure sonra o da dogru yolu bulacak. Yolun yanlis diyerek girdigi yoldan eski kotu yoluna sokmaya calismayacaksin.