Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
bilmedigin konularda bukadar radikal yaklasmani onermem
2-muska nedir nusha nedir vefk nedir aciklasana?
3-her vefk herf muska her nusha yada ne dersen hayir veya ser olmasini saglayan ana faktör nedir?
4-vefk yazip kurana dunnete uyup de sirk kosanda var kosmayanda aradaji farki ne belirliyor
5-sen niye telefon kullaniyorsun gavur icadi neden doktora gidiyorsun dua etmek yetmiyormu neden hayvanlarin yagi eti sutunden faydalaniyorsun sonucta pislik yiyen yavrusunu yiyen cok hayvan var o ciftlikde neler neler oluyor
6-velhasil bilmedigin herseyi kotuleme ilimi olanin vebaline girersin ki o allahin izniyle kimlere sifa olmasina vesile olmuşdur
7-abdulkadir geylani dahi der bazı rivayet lerde zaten havas alimleri itifak ettigi bir konuda hakiki musluman olanlarin gaflet perdesini yirtanlara mahlukatan bir kisim kendisi tabi olur istersen belli tertiplerle tabi et kilici adam kesmekk icin kullanan da ameliyat etmek icinde
8- ayetle de sunu ornek gosteiririm
Siz onların sırtına binip üzerlerine yerleştiğiniz zaman, Rabbinizin nimetini anarak şöyle diyesiniz: "Bunları bizim hizmetimize veren Allah'ı tenzih ve tesbih ederiz. Yoksa bizim bunlara gücümüz yetmezdi
9-bizler ve tüm hersey allaha aittir bizler ibadet etmek icin yaratildik fakat allah bizleri bir sinava soktu sinavda intihan edilmeden sinanmadan cennete kimse giremez bizde turlu turlu vesilelerle imtihandan absariyla gecmek icin caba gosteriyoruz kalpleri alkah goruyor gerisi tefferuat
|
Peygamberinin istemedigi birşeyi ısrarla hayatımıza sokmak ta ne bilim radikal yaklaşım oluyor tabi ben onu bunu anlamamda bir delinin kuyuya atığı taş ve arkasından atliyanlar aklıma geldi herkes inandığını inanmakta serbest herkes inandigiyla sinanir. Bana göre vefk şirkten başka bişi değil ondan medet umanlar da şeytanın aletlerinden başka bişi değil bir vefkin bı yuvayı yıktığını da görebiliyoruz insanların hayatiyla hiçbir medyum hudamli hadimli vs oynuyamaz önce yapıp sonra bakım adı altında temizlemeye çalışmak şeytanilikten başka bişi degil bana iy yanlarını anlatmayın iy bir yan istiyorsaniz vefksiz Kur'an Kerim yeterde artarda bazen dönüp bakıyorum bu insanlar ne yaşıyor nasıl böyle dine dindenmis gibi şeyleri ekleyip rahatça anlatıyorlar gerçekten yerlerini çok merak ediyorum öbür tarafda bunlarin hesabını nasıl verecekler