Alıntı:
Pars48 Nickli Üyeden Alıntı
Sayın abilerim ablalarım, ben gerçekten çok kötü durumdayım. Kız arkadaşım yurt dışına gitti aynı şirkette çalışıyoruz. Bana uzaktan yapamadığını bahane ederek ayrıldı. Ben çok kötü durumdayım günden güne kilo veriyorum. Ailem zorla ilaç kullandırıyor hatta doktor ne dediyse annem bile işten çıktı sürekli yanımdalar beni yalnız bırakmıyorlar. Ben ölümüne seviyorum bu kızı ne yapabilirim bana dönmesi için yemin billah olsun sizlere kötü bir niyetim yok evlenmek istediğim bir kız sadece dönsün istiyorum ne yapabilirim lütfen yardımcı olun. Vefk tılsım büyü her ne ise razıyım lütfen yalvarırım size.
|
Bol bol inşirah süresi oku, Namazlarının ardından Allah’a dua et, Ya Rabbi bu kız benim için hayırlıysa sen nasip et kolaylaştır muhabbetimizi artır diye. Hayırlı değilse de beni bu gamdan kurtar bu çektiğim buhranı dağıt aklımı başıma getir gözümü aç bana yardım et de.Dua da Israrcı ol madem çok seviyorsun sahibine durumun ciddiyetini anlat. Kıza da sağdan soldan sürekli yazıp, ulaşmaya çalışıp kendini acındırma boşuna. Olacağı varsa da olmaz.Delikanlı adamsın dik dur az. En azından dik duruyor gibi görün belli etme. Allah’a yönelirsen sabırla duayla bir sonuç alırsın mutlaka. Nasibinde varsa kavuşursun.Olmazsa da hakkımızda hayırlısı buymuş der, tevekkül edersin. Rabbim daha güzel bir yol çıkarır karşına, iyiki olmamış dersin.Her şekilde kazanırsın, kaybın olmaz kardeşim. Rabbim gönlüne ferahlık zihnine berraklık ihsan eylesin.Hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin