Alıntı:
Why Nickli Üyeden Alıntı
Haletini bulaştırdın gittin abi Gerçekten delimiyim deliriyormuyum derken aklım başıma yeni geliyormuş da o içimdeki tuhaflıklar, zihnimdeki karmaşıklık gemiye ilk kez binenin seyahat sancısıymış meğer. Allah yolculuğumuzu hayırlı eylesin. Canım ağabeyim senin yazdıklarını ilk okuduğumda sebepsiz bir yakınlık hissetmiştim, vesile vesileye vesile oldu. Bu mektubu 2019da yazmışsın, ben 2022 sonralarında okuyabildim.Zamana takılmazsak senle geminin varacağı son limandan beri kardeşiz, yakınlık ordan geliyor ama oraya henüz varmadık.Allahın selamı üzerine olsun, Rabbim razı olunmuş kulları arasına katsın seni inşaAllah
|
Ali abi bu sitede daimi olmasi geren biri bilgisi ve kalbi ile Konuştugu herkese bildiklerini empoze ediyor Umarim Kalici olarak geri döner
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|