Alıntı:
Tuheymefyail33 Nickli Üyeden Alıntı
2 ay evvel sözlü mülakata girdim.Mülakat sıralaması kpss puanına göreydi.11 kisi alınacak 55 kişi mulakata çagrildi.Mulakata başvurduğum şehirden mülakata benimle birlikte ilk gün 5-6 kişi geldi yani 55 kişinin icinden en yuksek puan bizimdi takım elbise giydim sorulan sorulara cevap verdim sadece birini anlamadigimdan yanlis cevap verdim mulakata puanım açiklandi 68(yersen tabi)Kendi torpililerini almak icin onlerinden oldgumdan elediler ustelik ben yarin yine sinava girecem biraz arastirdim 300 kisinin yorumuna ulaştim 5-6 kiside benim gibi kalmis dogru cevap veridkleri halde.Ben 70 alsam mulakatta torpil yapacakları kişi 100 alsada ben atanacam onun icin elediler .Birde yarin sinava girecem kpssye simdi ben napim kaderim kendi elimde degilki onceden basarisiz oldugum cok oldu puanim yetmedi ama ilk defa hakkim yendi.
|
Peygamber Efendimiz (SAV) de sıkıntı hissedildiği zamanlarda okunması gereken bir duayı söylemiş Yatsıdan sonra sabah namazından sonra hata kilabilirsen şükür namazı hacet namazı kılıp bu duayı et inşallah sıkıntına çare olur
La ilahe illallahül’azim-ül-halim la ilahe illallahü Rabbül-Arş-il’azim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdı Rabbül’Arş-il-kerim.
Anlamı: Allah'ım beni tüm sıkıntılarımdan kurtar. Şüphesiz sen her şeye gücü yetensin. Beni de en hayırlara vesile olacak şekilde arındır.