Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
yatakta ettiğin zikir güzelde asıl güzel zikir dünyadan kendini sıyırarak oluyor bence dünyalıkı tamamen unutup huşuyla zikir yapmak ve zikirde hallere girmek evliyaların çok tecrübe ettiği bir deneyim bu rabbim herkese nasip etmesini dilerim
|
Yatağa yatınca dünyayı düşünenlerden değilim elhamdülillah sabaha çıkamamak var.Belki son gece son uyku değilmi bir ihtimal haliyle ilk etapta yaptığım.
----------------Estağfirullah el azim ellezi la ilahe illa hüve’l-hayyel kayyum ve etubü ileyh. - 3 kere
adede halkihî ve rıdâ nefsihî ve zinete arşihî ve midâde kelimâtihî....
Kendisinden başka ilah olmayan, hakikî hayatla diri olan Hay, her şeyi ayakta tutan
Kayyum olan büyük Allah’dan beni bağışlamasını istiyor ve -bütün benliğimle- ona tövbe edip,
yöneliyorum; nefsine / kendine zulmetmiş, üstelik nefsi için ne ölümü, ne hayatı ve ne de
öldükten sonra dirilmeyi elinde tutamayan bir kulun yönelişiyle (tevbe ediyorum)."
-------------------------------------------------
sonrada genelde bolbol
Estağfirullah El Azim çekerim.arada da Ya tevvab
Çünkü rahmetli olanların çoğu tevbe etmeden gidiyor görünen o.Tebvesiz gidenin zaten işi zor eski eserlerde yazan...
Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
bende zikir çekiyorum da ben ayet zikirleri çekiyorum müzzemmil müdessir ali imran öeryem lokman ankebutt surelerinden ayet atek okuyorum hep heryerde zihnimde yankılanıyor önceleri uyanırılıp bakara ali imran okuyorlardı yakazaada müdesir okuyorlardı işte zikir sadece Allah ın adını sayıklamak değil onu herdaim anmak tefekkür etmek ibadetten tapmadan öte
sevilen sevenle beraberdir sevileni sevenlerde evenlerle beraberdir elhamdülillah
|
aradada istigfar çek çekmiyorsan çek çekiyorsan unutma tevbesiz gidenler için eski eserlerde bayağı yazılanlar var.
İşleri zor Allah CC rahmet etsin diyelim.