Alıntı:
fatih1453 Nickli Üyeden Alıntı
Allah kuranda adımı zikredin diyor buraya kadar tamam
ama adımı zikrederken koruma yapın demiyor yoksa başınıza iş gelir demiyor
peki biz insanlar Allahın adını zikrederken neden koruma yapıyoruz merak ediyorum ben cin daveti vs. kötü bişi yapmıyorumki gelen görevli hüddam da olsa sonuçda Allahın izni ile geliyor ve o isme hizmet ediyor beni niye çağırdın diye cinleri vs.. üstümüze mi salacak velhasıl saldı diyelim ki Allah izin verirmi kulum beni andı ama benim meleğim ona bela verdi dermi benim mantığım Allahın adını zikrettiğimizde insanlarda olan bir korku var musallat alırız diye heryere yayılmış eğer korkularımızı yenersek hiç bişi olmaz napcak tüfekle bizimi vuracaklar.
|
Gelenin Enerjisi Senin Enerjini bastırmasın diye Koruma yapıyorsun.Çakraların,Latifelerin ne kadar Güçlü? Titreşimin ne kadar yüksek.Enerjin ne kadar fazla.Bu yüzden Koruma yapmak şart.Tüfekle seni vurmazlar kardeşim merak etme Ama gelen İyi olsa da Enerjin yüksek olmazsa sana istemeden zarar vermiş olur.Enerjin düşer,başın döner vs bu yüksek Sayılı Zikirlerde koruma yapmazsan olur.Rahmanileri geçelim.Şeytaniler Korunma yapmazsan gelip seni bi dürterler emin ol Şöyle düşün,Cinler bir ortamda takılıyor,Senin yaptığın Zikrin Enerjisi onlara ulaşıp onları rahatsız ediyor veya Dikkatlerini çekiyor.Geldiklerinde anlarsın😅