Alıntı:
tetse123 Nickli Üyeden Alıntı
ısrarla istemek hergün istemek zikrden sonra duadan sonra. ama hayırlısıyla istemek gerek. hayırlısıyla istersen allah sanada gösterir hangi durumlar hangi olaylar isteğin doğrultusunda sana göre olgunlaşmış sana doğru olay ve zamanı eğmiş olduğunu anlarsın bakış açın değişir her duanın sonunda hayırlısıyla nasip et demek gerek. benim başım yanmıştı birşey için istedim allah kabul etti fakat benim için zulüm heyecansız zevksiz tatsız tuzsuz oldu yani ondan sonra dua ederken hayırlısıyla derim
|
Zaten hayırlısıyla istemek birinci şart yoksa sonsuz kudret sahibi öyle bir ders veriyor ki bütün kainata hakim bir Zat olduğunu bu düzenin sahipsiz olmadığını imansız olan bile anlıyor
Alıntı:
JoKeR Nickli Üyeden Alıntı
Her imtihanı akıl şuur ayırt edemiyor banada eskiden çok ugruyan oluyordu rüyalarda sonra baktım eksiklerim var yavaş yavaş düzeltim kendimi bidahada gelmediler özelikle abdestsiz yatınca yakamı bırakmıyorlar sanki sabah akşam birlikteyiz rüya yolunu bıraktı bu sefer vesveseler ile saldırıyorlar şeytanın susluleri onada @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abimin Sami abimin vesilesiyle yolunu kestik inşallah bu seferde Alim kılığında gelmiyorlar dir ben onlara Hz Ademe secde ettirmeden inanmam ✋😄
|
21 Ayetel kürsi ile evi korumaya al her gün