Alıntı:
Afatsum Nickli Üyeden Alıntı
Benim hocam fakat ledün demek ile yanlış mı yaptım galiba yanlış yaptım küfre mi girdim o kadar kolay mı kafir olmak kafir imasinda bulunmak daha tehlikeli bence ledünun 3 veya 4kisiye verildiğini bilmiyordum fakat şöylede bir gerçek var yasadiğimiz gördüğümüz sır anlatilmaz deyip ,ledünün parçaları belki en alt seviyeleri yaşanıyor hocam beyaz alime bir konuşun kara zalim oldu kendisi kadir imali yazı yazmiş kolay bir itham değil mizani Allah tan önce o kurmuş farkında değil sinirlerim çok bozuldu
Nickinindeğistir ne alımı özelden atarsın bilgi amaçlı ise
|
Bence asıl Ağır İthamda bulunan Sizsiniz. BeyazAlim Abimiz Size İlmi Ledünün açıklamasının olduğu linki atmış,siz bana kafir dedi diye bunu yazmışsınız.İsteyen istediği Nicki de Kullanır kimse buna laf edemez.Madem Ledün İlminiz var,Siz bu işlerde çok iyisiniz,Özelden bana Nasıl birisi olduğumu,Neler sevip sevmediğimi yazmanızı bekliyorum,Bunu yapabilirseniz Sizde Cidden Ledün İlmi varmış diyeceğim söz.Bunu yapabileceğinizi de pek sanmıyorum zaten.
Alıntı:
Afatsum Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim anladım naksi değilseniz Allahu tealaya giden farklı yoldasınız Allah mübarek etsin fakat ibadetlerini amellerini gizli yapmak daha efdaldir bir elin verdiğini öteki elin vermeyecek
|
Öteki el görmeyecek.Ben diyeceğimi dedim zaten.