Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emin ol ki biz tevekkül edip araştırıyoruz fakat çoğu arayıta olan genç şeytanları haklı cıkarmak için arayıştalar bu yüzden umarım kuranı derinleştrmesine araştırırlar da art niyet ve inkar iiç,in araştıranada hidayet yoktur
hidayete uğramak isteyen müdesir suresi ve sede suresine baksın
|
araf 179
suresi onların yaptığı araştırmayı hakikatin karşsında silip atıyor benim gözümde bende bir gün yoldan çıkabilirim belkide hakkıyla müslüman olabilirim gaybı allah bilir elimden gelen i yapıyorum
Her milletin yöneldiği bir kıblesi vardır. Siz hep hayırlı işler yapmada birbirinizle yarışın! Nerede olursanız olun, Allah hepinizi huzurunda bir araya getirecektir. Çünkü Allah’ın her şeye gücü yeter.
hayır konusunda müslümanlarla yarışıyorum ayete buyurulduğu gibi
"Ey îmân edenler! (Allah'tan korkup kötülüklerden, ilâhî sınırı aşmaktan) sakının; O'na yakın olmak için vesile arayın ve yolunda cihâd edin; ola ki korktuğunuzdan kurtulup umduğunuza kavuşursunuz."
allaha vesileler arıyorum yakınlaşmak için
geri kalanlar benim gibi bir günahkara fazla dualarımda ehli beyte ümmeti muhammede hediye etmekden başkada birşey yapmak gelmiyor içimden